Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Köszi a beszámolót!!
Várom a következőt.
Atlantic Cityben még nem voltam (noha New Jerseyt keresztül-kasul jártunk..) Jók a képek is. Helyes a feleséged.
Az a ACbeli buszvezető meg valami spéci lehetett, mert nem mindenhol ilyenek. Kaszinózni veszélyes dolog.
Mi nem is próbáltuk ki soha, de Las Vegasban is meg Angliában is jól szemügyrevettük, hogy hogy is mennek ezek a dolgok.
LV egy külön világ. Ott minden e körül forog. Csupa csillogás, villogás, csalogató csábítás az egész.
... nem mondom, hogy nem érdekes, csak óvatosnak kell lenni. Ingyen (veszteség nélkül) is végig lehet járni/nézni mindent.
Egyébként ezek a gépek szerintem úgy vannak beállítva, hogy a jónép ingét-gatyáját ott hagyja
-
tocsa
senior tag
A fank kicsit junk food, de rajottem a legjobb felhasznalasi modjara: verseny (futo, triathlon, stb) elotti szenhidrat raktar feltoltesre kivalo! Tele van energiaval, alacsony a rost tartalma. Ugyhogy Krispy Kreme donuts-al fogok feltolteni legkozelebb is

-
tocsa
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Jarorkocsi: ilyen kocsija van a Vanerbilt University rendoreinek is. Kicsit brutal...
A rendorkocsik olyan eros motort kapnak mindig, amit civil modellekbe nem raknak. Pont azert, hogy egy ugyanolyan autot utol tudjon erni.
Franklin-ben es Murfreesboro-ban lattam olyan Sheriff jarorkocsit, ami meg ennel is brutalabb volt, rendesen pimpelve volt (nem rizsraketa modon), meg az amerikaiak is szedegettek az allukat. Egy mall-ban kajalt a csoka eppen, de megallt az elet korulotte
Az elol lepjen meg valaki!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
gaborbol
őstag
Hetfo unnep volt, kedden mentem eloszor, ilyet szol a fonok, latom ceges polo van rajtad, ezek szerint maradsz meg egy ideig?

Szeptember utolso hetere New York volt betervezve par napra, de most raktak at a ceges bulit arra a hetvegre, ezert tolodik valamennyit az ut,majd irok arrol is, meg a ceges bulirol is, az nagyon brutalnak igerkezik.
A tulajnak van egy irdatlan nagy birtoka a pusztaban, lesz horgaszat-vadaszat, loveszet, crossmotor, quad, banat tudja meg minden, aztan amikor elzartak a "jatekokat" jon az ivaszat.
Irtak a programismerteto vegen, hogy lehet vinni sajat fegyvert is,szerintem, lesz cucc rendesen mert itt atlag 3-4 fegyvere van majdnem mindenkinek
-
gaborbol
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nagyon jol sikerult az "ujraelesztese",iszonyat agressziv a megjelenese az eletben is. Nekem nagyon bejon.

-
..hehhehh... Zsír verda az a járőrkocsi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A nyeremény meg... hát...
Mindenesetre:
-
gaborbol
őstag
Lehet kommentelni batran

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Xbox Series X|S
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Várom a következőt.
Az a ACbeli buszvezető meg valami spéci lehetett, mert nem mindenhol ilyenek.
Mi nem is próbáltuk ki soha, de Las Vegasban is meg Angliában is jól szemügyrevettük, hogy hogy is mennek ezek a dolgok.
... nem mondom, hogy nem érdekes, csak óvatosnak kell lenni. Ingyen (veszteség nélkül) is végig lehet járni/nézni mindent.
Egyébként ezek a gépek szerintem úgy vannak beállítva, hogy a jónép ingét-gatyáját ott hagyja