Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
És a határban hogy mossa le a kerékről a sarat?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
8th
addikt
Utána sem. Vidéken ez nem így megy. Pár éve tavasszal úgy meghemperegtem az utcánkban a szomszéd paraszt miatt ahogy illik. Minden eső után a rohadt traktorjai folyamatosan több tíz méteren át felhordják a kilós sárdarabokat az útra. Én hazafelé menet a szakadó esőben cikcakkban kerülgettem a sár göröngyöket az utcasarokhoz közelítve fékeztem és úgy eldobtam a robogót ahogy illik. Siettem nem akartam teljesen elázni. A fene sem gondolta, hogy az a szétázott agyagos feketeföld ennyire csúszik. Most már tudom. Erre a konkrét faszira többen panaszkodtak a jegyzőnél, hogy teleszórja az utat sárral még sem történt semmi. Évek alatt legalább annyit elértek, hogy amikor a teheneit hajtatja ki legelni nem az utcán hajtja végig az embere hanem a kert végében tereli ki mert állandóan kajakra összeszarták az utcát és elég jó volt a fülledt meleg nyári estéken a nyitott ablaknál elviselhetetlen tehénszar szagban romantikázni. Falusi idill meg vidéki jó levegő, f@xomat...
Analóg vén majom egy digitális világban
-
greenity
senior tag
Valóban kéne takarítani, csak kérdem én, ki fogja megkeresni azt akit meg kéne büntetni? Nyilván senki.
"Egy mosolynál jobb a több"
-
A vicc, hogy legjobb tudomásom szerint a munkáltató köteles lenne a gépek által szétszórt sár vagy egyéb szennyeződés eltakarítására, minden alkalommal, a teljes útszakaszon. Ha ezt elmulasztja, büntethető lenne.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
fesii
aktív tag
Felénk ilyenkor kitesznek egy 50-es 70-es táblát arra az útszakaszra (országút) ahol egy időszakban folyamatosan mennek a mocskos munkagépek, amivel nem is lenne nagy bajom ha nem maradna kinn egész évben
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest