Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
Felénk ilyenkor kitesznek egy 50-es 70-es táblát arra az útszakaszra (országút) ahol egy időszakban folyamatosan mennek a mocskos munkagépek, amivel nem is lenne nagy bajom ha nem maradna kinn egész évben
-
Samus
addikt
A vicc, hogy legjobb tudomásom szerint a munkáltató köteles lenne a gépek által szétszórt sár vagy egyéb szennyeződés eltakarítására, minden alkalommal, a teljes útszakaszon. Ha ezt elmulasztja, büntethető lenne.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
greenity
senior tag
Valóban kéne takarítani, csak kérdem én, ki fogja megkeresni azt akit meg kéne büntetni? Nyilván senki.
"Egy mosolynál jobb a több"
-
8th
addikt
Utána sem. Vidéken ez nem így megy. Pár éve tavasszal úgy meghemperegtem az utcánkban a szomszéd paraszt miatt ahogy illik. Minden eső után a rohadt traktorjai folyamatosan több tíz méteren át felhordják a kilós sárdarabokat az útra. Én hazafelé menet a szakadó esőben cikcakkban kerülgettem a sár göröngyöket az utcasarokhoz közelítve fékeztem és úgy eldobtam a robogót ahogy illik. Siettem nem akartam teljesen elázni. A fene sem gondolta, hogy az a szétázott agyagos feketeföld ennyire csúszik. Most már tudom. Erre a konkrét faszira többen panaszkodtak a jegyzőnél, hogy teleszórja az utat sárral még sem történt semmi. Évek alatt legalább annyit elértek, hogy amikor a teheneit hajtatja ki legelni nem az utcán hajtja végig az embere hanem a kert végében tereli ki mert állandóan kajakra összeszarták az utcát és elég jó volt a fülledt meleg nyári estéken a nyitott ablaknál elviselhetetlen tehénszar szagban romantikázni. Falusi idill meg vidéki jó levegő, f@xomat...
...
-
Cyberpunk
félisten
És a határban hogy mossa le a kerékről a sarat?
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest