Új hozzászólás Aktív témák

• KeNTaGoN

tag

Valóban ponti_ak fórumtárs fülhallgatója, és valóban $120-ért szerezte. Mivel a bolti ára 200 dolcsi, így azt írtam bele, elvégre az, hogy innen-onnan ki mennyiért tudja összevadászni, már mindenki saját ügye.

Az hogy a külseje milyen, szubjektív. Amúgy nekem sem igazán tetszik, feketében szerintem egész jól nézne ki, így pirosban valóban van egy kis kínaipiacos színezete.

Matthu: ha a jack dugóra gondolsz, hát köszi. :C Azt én magam tettem rá, nagyon jó, masszív Neutrik dugó. Persze ha nem tetszik, elfogadom a véleményed, de szerintem fasza.

CoolBoy323:Ha átolvasod az elöző cikkem, valahol találsz benne pár sort az IEM-ok felülről illetve alulról való behelyezéséről.
    Próbálgatni kell, kinek így, kinek úgy jobb. Ha a legkisebb szilikonbogyó kis nagy, akkor esetleg megpróbálkozhatsz másfajta fülhallgatóval, hátha az befér. Elvileg elég kevés ember van, akinek az átlag S-es szilikon ne lenne jó, csak elöszőr szokatlan, hogy nehéz betuszkolni, meg szoros, stb. Próbálkozz vele, kis küzdelem árán sztem sikerülni fog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés