- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
Így a gép mögül elég könnyű ezen filózgatni.
Nyilván, ha élesben menne a dolog, nem filózgatna senki, hanem pánikba esne. Valószínű az emberek 95%-a (5% tűzszerész, ranger, barom) összeroppanna, legalább az első fél órára...
Amúgy meg én is gondolkoztam. Személy szerint elkötnék egy E30 M3-at, esetleg E36-ot. Persze ehhez a tervhez viszonylag nagy szerencse kell, hogy a közelben legyen egy, ráadásul olyan, amiben benne is van a kulcs.
udv
letix -
joey04
titán
Elköszönnék a családomtól, meg pár számomra fontos embertől, utána elindulnék, és megpróbálnám megakadályozni a dolgot, ha sikerül, még rá is szerelem a bombát.
-
maszekember
aktív tag
Rohadt beteg állat rám ne szereljen bombát!
Már próbáltam,annyira nem vicces
Sz'al komolyan.Val"szeg elköszönnék a családtól,barátoktól,egyszóval olyan emberektől aki fontos nekem,anyámra ráhagynám,hogy keressen bizonyítékokat, és perelje be a palit aki ezt tette velem,majd a bírói-kalapáccsal vágja tökön teljes erőből.
Haveroknak megmondanám,hogy tegyék ugyan ezt.
Mindezek után berúgnék mint az állat...
-
Szplöttyy
senior tag
Sokat gondolkodtam, hogy mit tennék de valószínűleg ezt:
Szorosan átölelném a barátnőmet, megmondanám neki, hogy mindennél jobban szeretem, és hogy onnan fentről örökre figyelni fogom, és megköszönnék neki mindent. Utána a családomnak is megköszönnék mindent, aztán a barátaimnak is.Utána bérelnék egy autót, beülnék, valami kellemes zenét beraknék, hangerő fel, ablak lehúz, és 250km/h-val halok meg, boldogan
-
spirit007
senior tag
Látszik , hogy nagy filmőrült vagyok - csak most láttam a filmet
Mit is tennék (?) :
Megölelném az asszonyt és a gyereket , majd villámgyorsan csomagot váltanék az életbiztosításomban (up 50milla halál esetén) utána pedig valami elhagyatott területre mennék -nehogy kár essen másban .
Ott csüccs és egy szivar+egy ü. sétáló jános társaságában eltölteném a maradék perceket ... -
SHOKKZjE
csendes tag
Bemennék 1 kínai étterembe ahol elfogyasztanám a kedvenc kajámat, majd elszívnék egy cigit, szeretkeznék egy utolsót a szerelmemmel, lemennék a kosárpályára zsákolni egy utolsót(igen ezt mind 59 percbe
) aztán jól is térne véget az életem, ha véget ér
-
letix
senior tag
Személy szerint én nekiállnék egy levélnek, amelyet persze később a detonációtól védve helyeznék el.
Talán ezt...
udv
letix -
noryta9
csendes tag
Elolvasta e yismerősöm is és ő ezt tenné:
mivel úgyis szar az élet, én jól körülnéznék, elszívnék egy 1-2 cigit, mindenkinek, akit ismerek megmondanám a véleményem, azt hogy mit érzek iránta, majd leülnék egy szép magas helyre és várnék
Vagy felrobbannék a város közepén, hogy ne egyedül halljak meg -
feel good
aktív tag
Annyi nővel közösülnék, amennyivel csak lehet..
A fűrészben nem szokott happy end lenni. -
noryta9
csendes tag
Ez nehéz kérdés...De talán felhívnék mindenkit,aki egy kicsit is fontos az életemben.Meg mondanám nekik,hogy jöjjenek el egy helyre,ahol várom őket és fontos,hogy ott legyenek,mert talán soha többet nem találkozunk. (vagy lehet,hogy sms-t küldenék,az nem olyan hosszadalmas
) Aztán,azok akik eljönnek azoknak valóban fontos vagyok és szeretnek.Az idő alatt,ami alatt oda érnek írnék egy levelet, amit csak az utolsó percekben adnék oda. Az utolsó percekig pedig beszélgetnék velük.Sok mindent elmesélnék.Az időm első felébe a barátokkal a 2.ba pedig a családommal. Az utolsó percekben pedig azzal,akibe szerelmes vagyok, és neki adnám oda a levelet is.Végül jó erősen megölelném és megköszönném,hogy eljött(persze,ha eljönne). Aztán szépen felrobbannék
-
bandiras2
senior tag
Szóval minden mozdulatomat követi... És mivel rajtam van a cucc, messze se lehet nagyon...
Hol is lehet? Ha nem is jutok el hozzá, de talán elég közel hogy ráterelődjön a figyelem. Talán sikerül kinyírnom anélkül hogy felrobbantson, és játszhatok majd vörös vagy feketét a drótokkal. -
Hát azt nem tudom, hogy a még hátralévő 59 percemben mit csinálnék - egy óra szerintem sem elég semmire, még egy jó sexre sem
- , de ha létezik halál utáni "élet", akkor tuti, hogy megkeresném a kollégát és lassan, nagyon lassan adná ki a lelkét
-
feka007
veterán
Berohannék egy jó zsúfolt helyre és megpróbálnám levenni a bombát.
-
TompapaTM
csendes tag
Megteszem azt, amit eddig halogattam. Kitakarítom a lakást. A végén már megváltás lesz a halál...
-
MBazsee
tag
Hogy mit tennék? Ez egy nagyon jó kérdés, hiszen az idő relatív, lehet az az idő hosszú és rövid is. De általában rövid. Tehát bármit elkezdhetnék csinálni, de szerintem nem lenne elég, és így lesz egy szomorú vég.
Valami olyasmi is volt, hogy ha kellően jót cselekszel akkor a számláló csak leáll. De kérdem én, hogy kinek a szemszögéből kell jót cselekedni, hiszen az én szemszögemből egy barátságos mosoly már "jó", de a másik szemszögéből nem biztos. Célzok arra aki ezt a dolgot velem művelte velem, lehet, hogy csak az a jó, hogy valakit megbántok, neadjisten megölök. Mert ahogy hallottam erről a filmről szerintem az ilyen ember nem nagyon hatódik meg, hogy valaki "jót" cselekszik.
Csak azért hallottam, mert megnézni nem volt lelkierőm, hiszen ez a film nekem (ez fontos szó!!!) nagyon aberrált és aki ilyent készít, attól nem áll messze a gyilkosság és más ronda dolog sem.
-
7
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy munkáról van szó. Ez esetben nagyon nem hálálkodnának neked a sorstársaid, hiszen nem véletlenül dolgoznak még mindig ott, ahol, annak ellenére, hogy rühellik. Ha felrobbantanád a munkahelyet, több családot is potenciálisan tönkreteszel. Szégyelld magad!
-
villamos
őstag
Először kétségbeesnék. Aztán kis idő múlva ráébrednék, hogy úgysem tehetek semmit, tehát összekötöm a kellemeset a hasznossal. Elrohannék egy bizonyos helyre (ennek helyzete nem publikus, de munkával kapcsolatos) amit gyűlölök, és még rajtam kívűl legalább négyen biztosan, de számításaim szerint sokkal többen. Szóval odarohannék, és várnék. Két eset lehetséges. Vagy J. bácsi ráébred, hogy szerény személyemben egy síkidiótát sikerült kiválasztania, és teljesen reménytelen, hogy bármire is ráébresszen, így megesik rajtam a pici szíve, így megment. Ergo én nyertem.
A másik lehetőség, hogy levegőbe röpülök az általam, és sokak által mélységesen gyűlölt helyen, amely remélhetőleg eme behatástól megsemmisül, vagy legalább helyrehozhatatlan károkat szenved. Ez esetben nekem már mindegy, a többiek viszont talán boldogabbak lesznek, hiszen megvalósult az, amit álmaikban sem reméltek, végre megsemmisült AZ. -
elit_hun
őstag
Én gyorsan benyomnám a szupertitkos gombot, ami a karomba van erősítve, ezzel jelezve a szupertitkos különítményemnek hogy meló idő van. Miközben ők a lehető legmondernebb technikákkal nyomozzák le jigsaw tartózkodási helyét én hátradölök és a 8800GTX SLI+Core2Quad-os laptopomon Crysis-ozok
13 perc 54mp-vel késöbb: Jigsaw tartózkodási helye kiderült, egy közeli bérház 7. emeletén tartózkodik és éppen közteri kamerákkal figyel.
...
...3 órával késöbb: üdv Jigsaw, ne, ne is erőlködj, lekötöztünk, egy elhagyatott pélyaudvaron vagyunk, én most elmegyek, a kötelek meg kioldódnak, te meg elmehetsz, csak 1 akadály van, 2 perc múlva ezt a helyet elözönlik a kiéheztetett, emberhúson nevelt sertések, sok sikert
-
daninet
veterán
hát nemtudom...nehéz kérdés...valszeg ha a pánik már lefutott volna rajtam akkor egy olyan helyre mennék ahol nem látnak és megpróbálnám leszerelni magamról...ha sikerül akkor meg rá kell szerelni Jigsaw-ra egy kiherélőt ami levágja a golyóit 1 órán belül (már ha van neki) ha nem vallja be hogy egy semmirevaló ember és egész életében azzal foglalkozott hogy mások milyen semmirevalóak miközben őis azzá vált...
-
törölt tag
Én bevágnék két üveg whiskyt. Hogy ne érezzem.
-
yash
senior tag
Áááhh, nem engednének be az őrök, miután első körben elmentem kártya nélkül
Meg amúgy sem akarok velük együtt újjászületni, mert akkor fenáll az esélye, hogy megint egy helyen leszünk és az gáz
Meg, tököm se akar olyan emberekkel lenni utolsó perceiben, akiket utál, inkább akkor egyedül vagy olyannal akit szeretek, és nem zavarja a hasamon egy ketyegő bomba
-
yash
senior tag
Bemennék a munkahelyemre, odamennék a főnökeimhez, megmondanám, hogy mekkora egy ganyé kis buzik, bemutatnék nekik, lebasznám a belépőkártyát a földre és kisétálnék
ELmennék barátnőm apukájához, megmondanám neki, hogy egy kis faszkalap és hogy elbassza a családja életét. Hmmm... a többit nem tudom. Kiülnék egy parkba, és megnéznék a notebookon egy romantikus vigjátékot
Aztán ha már nincs sok vissza, elmennék a temetőbe anyához, és várnám, hogy robbanjon.
-
Digital
addikt
Szerintem ezt a trükköt bármely emberrel meg lehetne tenni!
Ez a gyökér Jigsaw osztja az észt,de akkora egy tróger ember... -
BloodRay
veterán
Fognám és bedobnám a szunyát.
Ezzel egyszerre bosszantva Jigsaw-t és bizonyítva mennyire nincs igaza, mert lusta vagyok/voltam mint a disznó. -
JoeYi
őstag
valakinek megmondanám, hogy szeretem, (meg egy másiknak is
), csók, aztán szónélkül otthagynám, és egyből egy repülőtérre venném az utám. Befizetnék egy ejtőernyős ugrásra, és mikor éppen 4000 méter magasan zuhannék, magabiztosan leszerelném a bombát
-
t1
veterán
Hm... nagyon jó írás bele is éltem magamat rendesen.
Szerintem felhívnám az egyik legfontossabb embert az életemben akivel lehet az életem legnagyobb hibáját követtem el és elbeszélgetnék vele.Ha ez megtörtént elmennék vmi eldugott helyre rágyújtanék egy vodka-narancsos vizipipára Bob Marley-t hallgatnék és várnám hogy a számláló elérje a 0 másodpercet.Vagy meghalok vagy nem?
De lehet nem is ez a dolog volt életem legnagyobb hibája?aztán az is lehet hogy annyira megörlnék attól a gondoltattól hogy 1 óra van hátra az életemből hogy betépnék és halálra innám magamat
-
Egy utolsó durva szex az asszonnyal miközben töltöm magamba a viszkisbombát....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DArchAngel #18 üzenetére
Ha tudnám ki tette rám, átölelném egy óra múlva, annyira szeretem.
-
the_pimp
senior tag
nagyon jó kis írás, de a fűrészbe ha jól emlékszem úgy volt, hogy az embernek volt lehetősége szabadulásra.itt nincs, vagy csak én nem látom mert reggel van ?
-
törölt tag
válasz
philoxenia #9 üzenetére
Egy sztéket barnamártással nem a létfentartás miatt eszel, hanem az íze és az állaga miatt. Amikor elkezded vágni a rózsaszín húst, és a rostok roppanak a kés alatt... kicsit megfürdeted a szószban, egy falat megpirított krumpli... egy korty bordeaux-i száraz vörös...
Egyébként pedig tökéletesen értelmetlen cikk és kérdésfelvetés, elnézést a véleményemért. Hogy mért gondolom így? Nos, SENKI nem tudja megmondani, hogy mit tenne, ha kiderülne, egy órája van hátra, és ennyi. Ilyen stresszt senki nem élt még át, így nem tudhatja, mit fog tenni.
-
The DJ
addikt
Köszönöm a korrekciót, a helyesírási hibák javítva (postolás előtt elfelejtettem beilleszteni wordbe ezért maradtak ezek benne
)
Egyébként gondoltam rá, hogy belerakom azt az eshetőséget is, hogy ha kellően jól cselekszünk akkor a végén nem robban a bomba, de ez már túl meseszerű lett volna (az alaptételnél is jobban
) úgyhogy inkább kihagytam.
Igazából az egész keretsztori csak úgy jött, az egész írást a kíváncsiság vezette, hogy egy ilyen abszurd helyzetben ki mit tenne az utolsó 1 órájában. De úgy látom kevesen vannak akik konkrét dolgot valósítanának meg, legtöbben megijednének és kétségbeesnének, ami szerintem ebben a helyzetben egyáltalán nem meglepő.
-
-Nemtom-
őstag
elvágnám a kéket, vagy be jön vagy nem
-
7
addikt
Valószínűleg én is kellemesen és kényelmesen tölteném el a dolgot, irreális nyugalomban. Meg vagyok elégedve azzal, amit magam mögött hagyok.
Egyébként: Jigsaw-nak az volt az elmélete, hogy a buliból ki lehet kerülni élve is, ha felülkerekedsz félelmeiden és korlátaidon, hogy utána elgondolkozz és jobb emberré válj. Itt erre nem hagytál lehetőséget. Te inkább olyan vagy, mint Amanda, aki szerint a kínzás a lényeg, és az ember úgysem változik, akkor meg minek túlélni...
Még egy: helyesírás. Ronda hibák vannak benne, főként központozási, illetve sz-ssz. Tipikusan ilyen a "mondassz" - helyesen: "mondasz". Keress meg minden ehhez hasonló E/2 ragozású igét, és javítsd ki.
-
bmx powa
tag
kimennék valami nagy rétre, és fölhívnék egy embert, aki nagyon fontos nekem, mondhatni a legjobb barátom, és elbeszélgetnék vele pontosan egy órát. a végén mondanám neki hogy szóljon a többieknek. Nemtudom hogy gondolkodik Jigsaw, és vagyjon megmentene-e....
-
Ez olyan,mint az a játék amikor veszel számodra két fontos embert és az egyikük maradhat életben és neked kell választani. Az ilyenre nincs jó válasz és ezért elég frusztráló. A kérdés az mit tennénk utolsó 1 órában.
3 film jutott eszembe a Nagy hal ,van egy rész ahol, a szereplők szembesülnek a halálukkal, van akit ez megbénít és rettegésben éli életét és van, akit felszabadít, mert tudja, hogy azon kívül mindent túl fog élni.
Másik film a Crank, utolsó mondatai ide vágnak. És persze Édes november.Én pánikba esnék, nem vagyok optimista, nem hiszem, hogy 1 óra alatt rendbe lehetne hozni mindent, kellemesen eltölthetném, de az ismét csak önámítás lenne, kiutat keresnék, megpróbálnék kiszabadulni, ha nem sikerül akkor vége.
-
bolondember
MODERÁTOR
valszeg kétségbeesnék... Nem kicsit, nagyon!
Tehát, ha ki tudok menni, természetesen megpróbálok segítséget kérni/szerezni...
-
Pukkancs
aktív tag
Mit tennék? Beszednék pár altatótablettát
de elötte azért körbetelefonálnék
mod: -
-
philoxenia
MODERÁTOR
Természetesen azonnal szólnék valakinek.
-
ladybug
őstag
Jó kis írás. Tetszik ez a szellemesség.
Hogy mit tennék? ... Azt nem is tudom, így hirtelen. Alszom rá egyet, és megmondom.
Bár tudom, hogy hirtelen, most kellene, mert a helyzet, amit leírtál, nem adna másra lehetőséget.Viszont én nem érzem olyan embernek magam, mint akit leírtál.
-
The DJ
addikt
Tényleg kíváncsi vagyok
Remélem nem néztek hülyének, csak most elég sok a szabadidőm és összekapcsoltam egy kis történettel a filmet és a végső kérdést, amit tőlem is úgy kérdezett egyik barátom.
Tehát mit tennél?
Új hozzászólás Aktív témák
lo (Nemrég volt a premierje a nagysikerű horror sorozat legújabb darabjának, a Fűrésznek.
- Politikai mémek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tippmix
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megújult a PROHARDVER!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest