- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Üdv!
Szerintem is ott inkább valami meghibásodásról lehet szó.
Nem nagyon tudok olyanról, hogy bejáratás tönkre tenné az eszközt, főleg hogy nálad akkor csak 4 órát ment a speciális hangfájl.
Pont hogy még öblösebbnek is kellene lennie, ha csak minimálisan is rendes bejáratás után, nem pedig kb ellenkezőleg. -
Den86
újonc
Üdv!
A napokban vettem egy Audio-Technica ATH-M50X fejhallgatót ( 4 napja ). Sokat olvastam előtte róla, és így tudtam, hogy sok és testes méllyel rendelkezik, pont ilyet kerestem!
Megvétel előtt volt is lehetőségem kipróbálni, vittem a laptopomat meg a Dac-ot (dragonfly black) mosoly az arcomon EZ AAZ , ez kell nekem! Kissé basshead vagyok és néhol majdnem soknak is találtam a mélyet, de lenyűgözött!
Itthon is nagyon jól szólt, egészen tegnapig, valahogyan elveszett az alsó hangtartomány.. vagyis gyengébb lett, és a fejhallgató karaktere mélytelen (ott van amúgy csak elég gyengécske), és mintha sok lenne a közép...
Tesztekből nem úgy szűrtem le, hogy bejáratással ennyire megváltozna a karaktere..
Létezik hogy bejárató hangfájltól történt volna valami?- kb közepes hangerőn ez szólt bejáratásképpen: https://www.youtube.com/watch?v=dLGdVXxewMs&t=1518s
de csak 2x összesen...
Hangteszteken próbálgattam, nincs torzítás, de 70hz alatt elhalkul, amikor megvettem lineálisan ment le 15hzig...
Van valami ötletetek, mitől lehet?
Szerintem vissza fogom vinni, remélem cserélik vagy visszaveszik... úgyanilyet akarok megint, mert amúgy a pontatlan mélyek ellenére összeségében nagyon jól szól és tisztán. -
mufi
senior tag
Tudom regi a cikk, de a fajlokat nem lehet letolteni...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
addikt
Ehhez találtam is app-ot Play Áruházban, Burn-In néven.
Szerintem ezzel fogom az új Xiaomi agybadugósamat bejáratni az ebben a hozzászólásban említettek figyelembevételével.
Azt is betartom majd hogy legalább 100 órát járjon majd, tehát 8,5 napos folyamat lesz, de nagyon kíváncsi leszek, hogy vélek-e felfedezni majd változást.Olyan kimondottan nem tartom magamat vájt fülűnek, de ahogy olvasom nem is kell annak lenni, hogy halljuk a különbséget.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz konigjanos #125 üzenetére
ki mondta, hogy nem kell?
egyébként hangfalaknál is ugyanaz a helyzet mint füles és fejhallgató esetén."...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
konigjanos
senior tag
nem akarok szkeptikus lenni, de ennyi erővel az új hangfalaknál miért nem kell bejáratás?
-
kóóó
aktív tag
Igazabol nem hallgattam bele, egybol megcsinaltam a bejaratast, de szepen szol nagyon.
Mindenhol azt olvastam, hogy jobb lesz tole, igy nem volt kerdes, hogy megcsinalom-e.Üdv.: kóóó!
-
Szabcsizz
őstag
Huh..ha hazavágta a hangszóróját,akkor én bele se kezdek a Piston 3-al.
Viszont a full hangerő,szerintem kissé túlzás volt.Ha jól emlékszem,itt a topikban már valaki járt hasonlóképpen,de ha nem csal az emlékezetem,neki megjavult.Közben meg is lett.A #19-es hozzászólás.
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
Megcsinaltam a bejaratast, viszont recseg-ropog a fules, mintha kiment volna a hangszoro.
Azt irtak olyan hangeron jarassuk amilyenen hallgatni szoktuk, hat en full hangeron tolom mindig, igy a bejartas is ugy ment.
Esetleg otlet, mit tudnek kezdeni?Üdv.: kóóó!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
mivel a sajátom megérkezése után rendeltem egy másik p3ast is barátnőmnek, így azzal összevetettem, mikor megérkezett és érezhetően van különbség. bővebben:[link]
persze, ehhez dudika10 hozzászólását is érdemes figyelembe venni"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
kóóó
aktív tag
válasz K1LLMy53Lf #116 üzenetére
Kossz a tippet, ejszaka ment is vegig az ultimate pakk es ma ejszaka akkor a 24bites zajok.
Amugy vettel eszre valamit?
Ugy ertem, hogy bejaratodott?Üdv.: kóóó!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én a #110 hsz-ben linkelt pakkot nyomattam rajta ~7-8órát, majd amit én linkeltem #114es hsz-ben abból a legmagasabb minőségű pink/white/brown noise-t ~25-30órát
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
kóóó
aktív tag
Piston 3-at kellene bejaratnom, esetleg valakinek tipp, hogy mivel lenne a legajanlatosabb?
Üdv.: kóóó!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Itt elérhető brown/white/pink noise különböző minőségekben (64kbps-től a 24bit-ig)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
tolvaj!
őstag
-
lazioko
csendes tag
válasz AeSDé Team #110 üzenetére
Köszi
-
helixP
nagyúr
válasz AeSDé Team #110 üzenetére
Köszi
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, én most járok először a topikban mert új fülest rendeltem, és utána akartam nézni a bejáratásnak. A cikk sok hasznos információt tartalmazott számomra, viszont a cikkben és a kommentek közt lévő különböző hangfájlok linkjei néhány esetben már halottak.
Ezért letöltöttem az összes, topikban említett elérhető audio anyagot, melyből összeáll egy szuperhosszú lejátszási lista. Nem válogattam, minden benne van, ajánlom azoknak akik nem akarnak szórakozni a fájlok egyenkénti letöltésével.Szóval a link:
IEM bejáratás THE ULTIMATE COLLECTIONTartalma: 66 elem
.rar fájlban: 26,2MB
Tömörítetlen méret: 88,7MB[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Este találtam rá a topokra, és meglepődve olvastam a bejáratásról.
Ennek örömére a tegnap érkezett invotone takstar hd2000 fülesen el is kezdem a hozzászólásban található 3db flac 10 perces hangokkal. Már 11 órája megy, kíváncsi leszek, hogy ilyen olcsóbb fülesen is lesz e értelme.
3 napig terveztem járatni éjszakákként, 60-70% hangerőn. Remélem így jó.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Vetem tök akciósan egy Sennheiser CX 215-ös inear-t a madaras tacskóban! Be szeretném járatni, de néhány kérdés még nyitott maradt számomra!
A 94-es hsz.-ben található linkből melyik hangot érdemes letölteni? Kell nekem a 24bit-es Flac, vagy elég lehet a 64Kbps MP3 is?
A bejáratás mehet mondjuk úgy, hogy bepászítom mindhárom file-t mondjuk egy vinamp-be, és had szóljon egész este felváltva, vagy csak az egyik szóljon egész este, aztán a másik, és így tovább? -
beni3d
aktív tag
Nagyon jó kis cikk! Érdekes, ki fogom próbálni!
-
LonGleY
veterán
Kérhetek frissebb linkeket a letöltéshez?
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
így már 12 000 hajszál szimulálást is megoldja.
Francba. Akkor a kutyámat még mindig nem tudom digitalizálni.
PS4
-
geroza
csendes tag
Ja, amúgy tudom, hogy az első bekezdésben IEM fülhallgató van említve, de akkor a hagyományos, earbud fülhallgatókat egyáltalán nem is kell bejáratni, teljesen fölösleges? Vagy esetleg még árthat is neki?
-
geroza
csendes tag
Heló!
Ez a fülhallgató bejáratás csak 'in-ear monitor' (hallójáratba helyezhető) fülhallgatókra vonatkozik, vagy 'earbud'-okra (fülkagylóba ültethető) is?
Elég kezdő vagyok a témában, ha jól tudom az in-ear fülest mondják agybadugósnak, az earbud pedig a hagyományos.
Szóval akkor ezt a bejáratás dolgot csak az agybadugós fülhallgatókkal kell elvégezni?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
404-es hibát dobnak a letöltési linkek.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Arween
senior tag
csak jelezném hogy nem élnek a linkek,nem tudom letölteni az ajánlott zajokat
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
az árt a fülesnek ha egyfolytába 10-15órát szól rajta a zene bejáratás céljából?
-
flash-
veterán
sziasztok
érdekelne hogy rendes zenével is be lehet járatni a fülhallgatót?
érdemes?
ha igen ebben az esetben mennyi ideig kell járatni? -
benyo513
tag
itt találtok 10 perc hosszú zajokat mp3-tól flac-ig
[ Szerkesztve ]
-
Dj BlackZ
csendes tag
Hasznos dolgok ezek, de van egy olyan dolog is, hogy valakinek nincs türelme végigvárni a bejáratást, tehát annak eleve nem lesz helyesen használva a fülese, ebből következik az, hogy sok ember vásárlás után egyből használja, mégsem romlik el
Dell Inspiron n5110 Core i7 2670QM 8GB DDR3 nVidia GeForce GT 525M / Nexus 4
-
xt701
újonc
TDK-mcg300 olcsó in-ear fülhallgató.
Hogy ha véletlen csalódás, nem pénz érte a 2500-
De nem az!!!
A W/P/B noise bejáratást mindenképpen el kell rajta végezni, lesz hatása.(nem is kicsi).
Szóvalici pénz jó minőség. (Saját tapasztalat!!!) -
TommyX_
őstag
Akinek szükségre lenne a bejárató hangokra, itt megtalálja
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
hülyegyerek
addikt
Itt az androidos verzió, de ebben is csak pink és white noise van: Burn-In
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
nagyúr
Nekem csak a rózsaszín hang linkje működött... Le tudom szedni a másik kettőt?
iPhone 4-em van, leszedtem a burn-in appot, de ott csak white és pink noise van, az elég?
Ja, Xears TD4-et járatnék, és gyakorlatilag trance, house, minimal techno és ilyen stílusú zenét fogok hallgatni vele.[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
-
krystman
őstag
És a bejártást el lehet rontani is? Úgy értem, hogy elmegy a hangképe a fülesnek? Pl.a magasak visszább lesznek, vagy a mély lesz kevesebb és a magasak intenzívebbek?
-
mttssz
senior tag
Jó kis anyag, újabban én is be szoktam járatni a füleseket, azzal a különbséggel, hogy én nem 30-50 órákat szoktam nyomatni a zajokat, hanem maximum olyan 20-25 órát, és kihagyom a "rózsaszín zajt". Nekem ez a módszer tökéletesen bevált, de mindenképpen ki fogom próbálni a tiédet is.
-
gzbotii
nagyúr
udv.
vki meg tudna nekem mondani, h igy adatok alapjan, amit a gyarto rair a fules dobozara, meg lehet mondani, h mennyire jo "melysege", tehat menyire adja le jol a mely hangokat?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gizda
senior tag
én 1 Sony Ericsson MH-500 Bass Reflex Headsetet járattam ezekkel a hangokkal 40órát kb és bár nem hiszem ,h olyan jó a hallásom de vélek felfedezni vm +változást és mintha még hangosabb is lenne köszönöm
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
wark92
tag
jó cikk
Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
-
Djuree
félisten
füles bejáratás na ilyet sem hallottam még, azthittem hülyítesz majd a cikkben, de lehet tényleg van értelme
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
flash-
veterán
ezek a fájlok amúgy 2.0 -ás(genius)hangfalak bejáratására mennyire használhatóak?
-
siriq
őstag
Nna megkerdeztem a baratomat. O is azt ajanlotta tokeletes bejaratoshoz, hogy megfelelo frekiiket kell hasznalni(ala gyujtemeny amit itt is linkeltek, van beloluk rengetek jobbnal jobb). A hangerore pedig, normal hangerot javasol(nem orditva hanem meg kellemes szinten). Neha meg van az egesz 4-5 nap alatt de hangszoro tipusa valogatja(lehet 2 het is pl egy hagyomanyos hangszoronal). Roviden ennyi. Tulzott reszletekbe nem mentem bele, inkabb masrol beszeltem vele(ritkan erem el).
szerk: ezzel foglalkozik profi szintem mar egy jo ideje.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
krystman
őstag
Nem tudom én mindig zenével járattam be idáig a fülest! Nem tudom, hogy egy ilyen zajjal mennyivel másképp járódik be egy füles! Nekem két Sony fülest járattam be zenével és észre lehetett venni, hogy a magas hangok alább hagytak, és a mélyek jöttek elő inkább. Ekkor tudtam hogy bejáródott. Azóta nem változott a hangszine. Azt viszont nem tudom, hogy hangerő mennyit számít neki, amikor járódik be.
-
szaszabee
aktív tag
Hát nem tudom érdekes
-
guppy
őstag
Sztem sokan túlmisztifikálják ezt a bejáratás dolgot. Abszolút felesleges sztem, a legtöbb ember meg sem fogja hallani a különbséget. Előbb utóbb úgyis bejáratódik, én nem látom értelmét h egész este zajongjon fölöslegesen....
-
czanga
őstag
válasz superecneB #62 üzenetére
Erről is több vélemény létezik. Az alap az, hogy bejáratódik idővel az tuti. Kérdés, hogy mennyi idő alatt (val.szeg sok) , illetve milyen minőségben.
-
superecneB
őstag
Csak simán az, ha zenét hallgatok a fülessel tehát használom, az nem járatja be?
-
dudika10
veterán
Szerintem rohadt idegesítő zajokat hallgatni a hangszórón. Zenvel sokkal kellemesebb a bejáratás, de ha mindenképp kínozni akarsz valakit akkor mehet a leírtak alapján is nyugodtan.
czanga: olyan hangerőn járasd ahogy hallgatni szoktad. A bejáratás időtartama valószínűleg egyébként az idő függvénye.
Ez nem egy triviális valami, nincs két egyforma fül vagy fülhallgató, nem lehet megmondani mi a jó és mi a rossz. Az egészből csak az a biztos, hogy minden membránt be kell járatni, minden membrán bejáratódik.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
czanga
őstag
A bejáratáskor használt hangerősség mennyire számít? Az iPod-on kb a teljes skálához számítva 1/3-ad -ra állítottam a hangerőt. Olyan előfordulhat, hogy túl kevés a hangerő?
-
qdak
addikt
hy rendes hangszóró szett bejáratása is mehet ugyan igy ?
bár a 650W mély bejáratása éjjel nem bizti tecene a szomszédoknakஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
krystman
őstag
Itt arról is írnak hogy lehet hangfalat is bejáratni. http://www.monaudio.hu/hu/maudiomain@id2_1.htm A cikket meg köszi!
-
titán
A cikk jó, köszi.
Kis kieg.
Bejáratás, mint a nevéből is kiderül, ráhatással történik. Ha azonban a füles már bejáródott magától is, akkor nincs értelme bejáratni.
A bejáratással átmozgatjuk a membránt, így a polimer molekulák elrendeződnek, a membrán felveszi a végleges rugalmasságát. Mivel az átmozgatás lényege az átmozgatás maga, ezért ez történhet bármivel, bármilyen sorrendben. Lehet ez bármilyen zaj, de lehet zene is, miért is ne. A fehér és a rózsaszín zajnak egy előnye van, különböző frekvenciákat egyenletesen adagolja, de ez az előny elenyésző. Az idő a kulcs tényező, vannak membránok, amik kevesebb, 20-30 óra alatt bejáródnak, vannak, amik 100-200 órát is igényelnek, hogy elnyerjék végleges állapotukat.
A hangerőt úgy érdemes beállítani, ahogy hallgatni szeretjük, ne legyen sokkal az fölé állítva bejáratás alatt sem
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
mhorvat
senior tag
A cikkben a kommentekben beszélteknek megfelelően egy-két dolgot javítottam!
-
mhorvat
senior tag
Szóval, elkerülvén a félreértéseket, sokan írtak sokfélét, más pakkokat javasoltak letölteni, stb. Nyilván sokféle eljárás létezik, kinek melyik a szimpatikus. Ha valaki 10-15 féle zajt szeretne menetni, szíve joga, eléri ugyanazt a hatást, kárt ugyanúgy nem tesz a fülhallgatóban! Ha valaki szeretne zenével bejáratni, kissé lassabban, de szintén bejáratja a fülhallgatót! Ha valaki nem akarja kifejezetten a bejáratásra "pocsékolni" az időt, szép lassan az is be fogja járatni, akár akarja, akár nem, hiszen természetes használat mellett is megtörténik.
Ezzel csak arra szeretnék kilyukadni, hogy a cikk nem szentírás, nem egy egzakt receptúra, attól el lehet térni. Én csupán egy általános jellegű, bejáratáshoz tökéletes összefoglalást írtam arról, hogy mi is ez, mivel sokan voltak, akik nem tudták, és itt-ott érdeklődtek.
-
Kazimír
őstag
A kérdés mindig aktuális, köszönöm a cikket.
Egy CX400 II lesz az "áldozat".Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
KeNTaGoN
tag
Hasznos iras, nem is olyan reg en is vegig csinaltam ezt a folyamatot, epp egy CX400II-vel.
En egy bo fel napon keresztul jarattam, kozepes hangeron, nem hangosan.
Akkor eleg "latvanyos" volt az eredmeny, de azota nem szorakoztam ilyesmivel.
En azt hallottam, hogy bejaratas soran nem ajanlott a celszeru a nagy hangero, de lehet, hogy en tevedek.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
-
zack
nagyúr
Szedjétek le ezt, ez kicsit alaposabb: Sennheiser fülesekhez
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zazahoho
őstag
szerintem van benne valami,bajt nem lehet vele csinálni.nemsokára veszek én is ,és kipróbálom
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
siriq
őstag
Ez a bejaratas igaz is. A baratom aki mar igen csak regen foglalkozik ezzel mindig javasolta ha uj hangszorot rakok be az autoba. O szimpla zenevel es nem nagy hangerovel ajanlotta ugy, hogy 4-5 napig csak szoljon a zene. kesobb mar mehet a nagyobb is. Megkerdezem majd a "zaj" bejaratasrol is. Bar ritkan erem el.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
rolkaDb
aktív tag
Jó kis cikk, majd esetleg én is kipróbálom!
-
dudika10
veterán
És égess fahéj illatú gyertyát ha a bejáratás a holdtölte előtti hétre esik, de csak este 23:12-től másnap reggel 05:48-ig mert különben kezdheted elölről a bejáratást.
Ez az egész egy hitvita. Bejáratásnak értelme van, meg kell mozgatni a membránt de én az utolsó mondatoddal értek egyet, a zene is tökéletesen megteszi szvsz.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
m1sk4r
aktív tag
Hoz ez valami javulást a Samsung telefonomhoz kapott gyári fülesen? Amíg nem tudok jobbat venni, addig megteszi ez is.
Aurea mediocritas
-
baluka26
nagyúr
Egy kis kiegészítés:
-hat óránként hagyj hat óra pihenőt a membránnak
-hallgatási hangerő alatt terheld
-legalább 100 órát járjon (van, amelyiknek 200 óra is kell)
-pink noise egyedül is lefedi az egész frekvenciatartományt
De amúgy kb. felesleges az egész, a zene ugyanannyira megtornáztatja a membrán, mint a zajok, csak akkor van értelme, ha gyorsan akarod megváltani a világot.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
veector
senior tag
Na mönt a könyvgyelzők közé
-
Napfénysüti
nagyúr
Hasznos kis írás. Ha legközelebb veszek fülest biztos kipróbálom.
Més que un club!
-
VS461
tag
Üdv!
Köszi a cikket, erről még nem hallottam; de a K331-em talán egy próbát megér
Cs!Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
korpicschess
veterán
Köszi a cikket!
Tényleg érezhető a különbség bejáratást követően.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ko9
addikt
Én is így voltam eddig az összes fülesemmel vele, pedig 5éve eszem az IEM füleseket, és most volt az első, hogy bejárattam. Szerintem félelmetes a különbség.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
hemaka
nagyúr
Én úgy vagyok vele, hogy majd bejáratódik a fülemben.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
kingabo
őstag
Bejáratás után pedig lehet használni: kép
-
themebuilder
senior tag
Köszönjük ezt a hiánypótló cikket neked!
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
psyho85
aktív tag
Hiánypótló cikk, tiszteletem!
Apró megjegyzés: a barna/rózsa/fehér az nem hang lesz, hanem zaj, ahogy egyébként az mp3-akban is írva vagyon. Tudom, a zaj is hang, de a "noise" azért elég egyértelműen fordítható.
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
ko9
addikt
válasz hackeeeee #22 üzenetére
Én egy konkrét, laptopját és fülesét napközben használó ember képét festettem le (magamét)
Konkrétan én csak este járattam, beraktam a konyhába a laptopot hadd zúgjon Ezért írtam 3 napot, mert nekem 3 éjszaka alatt ment le a 30+ óra.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
czanga
őstag
Akkor most 3-4 napig éjszakánként fogom járatni, 10 órás műszakban. Napközben nem fogom használni semmilyen célra sem.
Már csak az a kérdés, hogy a lejátszási listát milyen sorrendben állítsuk össze?
-egyszerre több egymást követő pink noise pl, majd digital silence, majdpedig jópár brown noise, és így tovább?
-esetleg egyesével állítsuk össze, közöttük pedig digital silence-ekkel?Ezzel arra próbálok utalni, hogy az adott bejárató hangból egy éjszaka alatt milyen hosszú legyen 1 periódus, illetve utána "digital silence"-et érdemes e betenni (a periódusok közé) szünetnek?
-
ko9
addikt
Üdv!
Teljesen ajánlott megoldás, én is CX400 II-n csináltam meg. A fennt említett linkekről összeszedett FullPack, én ezzel járattam be:
[BurnInWave - FullPack]Első nap, első lejátszási lista, második nap a második, harmadik nap a harmadik, és aki akar mégegyet az rakja be a harmadikat mégegyszer
Én konkrétan hallgattam a bejáratások között zenét, hogy tudjam mi lesz a különbség
De téleg érezhető volt a első és a harmadik kör után. VISZONT azt megjegyzem, hogy jártam úgy, hogy azthittem tönkrement a füles, recsegett össze-vissza. Ez csak múló állapot, beraktam egy zenét ami jobban megjáratja a füles, durva basszus-riftekkel, és abbamaradt a recsegés
Sok sikert mindenkinek!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
mhorvat
senior tag
válasz DemonDani #14 üzenetére
Talán sokan ismerik a South Park ide vonatkozó részét, a barna hangról. Egyébként, nem városi legenda, elméletben lehetséges a dolog.
-
patex1983
őstag
-
DemonDani
addikt
válasz Feruendios #9 üzenetére
ez csak legenda beképzelésen múlik
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
mhorvat
senior tag
Örülök, hogy ennyire népszerű a dolog, nem hittem volna. A hangok minősége kevésbé meghatározó, az eljárás során kivételesen alkalmazható a "hangminőség hiányát hangerővel kompenzáljuk" elv, legalábbis szerintem ez lényegtelen. De természetesen akinek jobban tetszenek a linkelt letöltések, azzal is el lehet érni ugyanazt a hatást!
A köztes használattól természetesen elvben semmi baja nem lesz, csupán két okból javasoltam:
- ha már egyszer ennyit szól a füles, azt a 3-4 napot bírjuk ki, hogy nem használjuk zenehallgatásra
- ha közben is hallgatod, nem lesz olyan drámai a hatás az eredetihez képest (míg ha 30-40 óra után hallgatod meg először újra, várhatóan észlelhető hangminőség javulást fogsz tapasztalni) -
Cannabis7
senior tag
én is egy cx400 II-t járattam be, valóban 30 óra után sokkal jobban szól, megéri bejáratni
-
czanga
őstag
Pont ma hozta a postás a CX300 II-met. A "köztük ne használd másra" részt hogyan értelmezzük? Tehát ha éjszaka járatom a fülhallgatót, akkor másnap ne is használjam normál zene hallgatására?
-
geezer
aktív tag
Vagy itt:
Bur-in wave -
Feruendios
tag
Bakker ez a barna hang éppen csak bele hallgattam és már kocoghattam a Tron-ra.
[ Szerkesztve ]
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
Zoleee19
csendes tag
Ezeknek a hangoknak nem valami jó a minősége. Szerintem ez is számít a bejáratásnál.
Itt találtok "jó minőségű noiseokat":
[link] -
EczkE
veterán
Érdekes eljárás, még sosem hallottam ilyenről, ha beszerzek majd egy új fülest lehet, hogy kipróbálom. Köszi a cikket.
Asszem mindenféleképpen!
-
Pont kapóra jött a cikk, ugyanis tesóm kap tőlem egy fehér CX500-at Karácsonyra az iPodjához. Utána is akartam nézni a bejáratásnak, erre tessék
-
JanFe
aktív tag
Érdekes cikk, köszönöm
"There is nothing permanent except change"
-
A fehér zajnak csak annyi köze van a magas hangokhoz, hogy van benne az is. Amúgy egyenletes eloszlású a spektruma.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Fejhallgatóhoz ez használható? Mellesleg, ha már használtam, akkor ez már mindegy, vagy akkor is még érdemes megcsinálni?
Véleményem szubjektív...
-
patex1983
őstag
Nekem egy CX300-am van, igaz már használom vagy 3 hónapja, bár elég ritkán, szóval lehet én is bepróbálom majd ezt az eljárást.
Köszönöjük a cikketX
-
sto1911
veterán
Erdekes cikk, koszi Gondolom nem csak IEM, hanem fejhallgatok eseteben is hasznalhato ez a konkret eljaras.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest