- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Nna megkerdeztem a baratomat. O is azt ajanlotta tokeletes bejaratoshoz, hogy megfelelo frekiiket kell hasznalni(ala gyujtemeny amit itt is linkeltek, van beloluk rengetek jobbnal jobb). A hangerore pedig, normal hangerot javasol(nem orditva hanem meg kellemes szinten). Neha meg van az egesz 4-5 nap alatt de hangszoro tipusa valogatja(lehet 2 het is pl egy hagyomanyos hangszoronal). Roviden ennyi. Tulzott reszletekbe nem mentem bele, inkabb masrol beszeltem vele(ritkan erem el).
szerk: ezzel foglalkozik profi szintem mar egy jo ideje.
-
siriq
őstag
Ez a bejaratas igaz is. A baratom aki mar igen csak regen foglalkozik ezzel mindig javasolta ha uj hangszorot rakok be az autoba. O szimpla zenevel es nem nagy hangerovel ajanlotta ugy, hogy 4-5 napig csak szoljon a zene. kesobb mar mehet a nagyobb is. Megkerdezem majd a "zaj" bejaratasrol is. Bar ritkan erem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A fülhallgató bejáratásáról lesz szó az alábbi cikkben. Kérdések és válaszok a témában, érthetően.
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest