- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Nna megkerdeztem a baratomat. O is azt ajanlotta tokeletes bejaratoshoz, hogy megfelelo frekiiket kell hasznalni(ala gyujtemeny amit itt is linkeltek, van beloluk rengetek jobbnal jobb). A hangerore pedig, normal hangerot javasol(nem orditva hanem meg kellemes szinten). Neha meg van az egesz 4-5 nap alatt de hangszoro tipusa valogatja(lehet 2 het is pl egy hagyomanyos hangszoronal). Roviden ennyi. Tulzott reszletekbe nem mentem bele, inkabb masrol beszeltem vele(ritkan erem el).
szerk: ezzel foglalkozik profi szintem mar egy jo ideje.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
siriq
őstag
Ez a bejaratas igaz is. A baratom aki mar igen csak regen foglalkozik ezzel mindig javasolta ha uj hangszorot rakok be az autoba. O szimpla zenevel es nem nagy hangerovel ajanlotta ugy, hogy 4-5 napig csak szoljon a zene. kesobb mar mehet a nagyobb is. Megkerdezem majd a "zaj" bejaratasrol is. Bar ritkan erem el.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest