Hirdetés

2021. december 1., szerda

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#1) bbazs96


bbazs96
csendes tag

A vatera a legnagyobb fostaliga ebből a szempontból... Minden logikát nélkülözve pampognak az összes szemüket bántó dolog miatt... A lóvét lenyúlják, pl. de csalások ellen nem biztosítanak kellő védelmet ... ...

(#2) horush


horush
addikt

S tök jó, hogy az "utolsó esély lehetőséggel" még úgy állítják be, hogy ők milyen rendesek, hogy a lehető legsúlyosabb szabálysértés után nem bannolnak rögtön... :U

Vicc amúgy, hogy mennyit kereshetnek a 0-hoz konvergáló felhasználóbarátságukkal, hogyha tellik nekik ennyi figyelő emberre, aki jelenti az ilyet.

Egyébként, ha te ebben a jogosulatlanul kiszabott 72 órában bármiféle bevételtől elesel, akkor vajon mennyi esélye lenne annak, hogy perre víve a dolgot nyerhetsz a bíróságon?

[ Szerkesztve ]

(#3) Brotha00


Brotha00
tag

Ugyan...a Vatera más miatt is tilt...egy 2010. 11.17-én megvásárolt termékem miatt most 2012-ben kaptam egy szintén 72 órás tiltást mivel az eladó azóta se fizette be a nekik járó jutalékot!

Szintén ment a levelezés, de az ő szabályrendszerük szerint én is mulasztottam!

Azóta semmit nem nézek ott!!

[ Szerkesztve ]

A kocka el van vetve...

(#4) bbazs96 válasza Brotha00 (#3) üzenetére


bbazs96
csendes tag

és a hardveraprón még az árak is jobbak

(#5) fricz19 válasza horush (#2) üzenetére


fricz19
őstag

biztos h nem kapnék semmilyen kártérítést.
felhasználói feltételekben elég jól kitérnek mindenre.
ügyvédre nem sajnálják a pénzt :D

(#3) Brotha00
igen, de sajnos hardverapron sok mindent nem tudsz eladni, ellenben vateraval.

[ Szerkesztve ]

AM4/ 1151 CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-t, SSD-t VGA-t veszek!

(#6) Dr.Zoo


Dr.Zoo
senior tag

Afrikában bejegyzett Off-shore cég..
A világon semmit se lehet velük kezdeni...

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#7) jeni


jeni
félisten

Szia

A Vaterának csak 1 dolog a fontos,minél több jutalék bezsebelése,és nem a tulajok és a vevők biztonsága az egyéb csalások ellen.
Ha gond van oldják meg maguk közt,akár az értékeléseket illetően. Már 3x belefutottam,hogy én megvettem a terméket 3x és még én kaptam a negatívumot,mert kifogásoltam,hogy nem úgy kaptam meg ahogy le is volt írva a hirdetésben!

Sőt meg is vettem a terméket,de mégis letagadta az eladó(külön fel is hívtam a figyelmet a vételnél).pl.:a PCDISZKONT.Azóta nem veszek tőlük semmit,már el is költöztek valahova a XIII.ker-be.

Nem kellett sokat gondolkodnom hozzá,rögtön kértem a Vatera tagság felmondását amire 2 hónapig kell várnom !!!

(#8) Gergosz2


Gergosz2
veterán

tróger egy cég, egyszer sajnso átvertek ott azóta is kerülöm mert hemzseg a csalóktól.
Sajnos itt is vannak de ott sokkalt többen vannak.

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#9) Elims válasza jeni (#7) üzenetére


Elims
addikt

Ez így van!
Csak és kizárólag a jutalék érdekli őket,semmi más.

(#10) inf3rno válasza jeni (#7) üzenetére

+1, én most futottam bele egy érdekes dologba vaterán. Küldött az eladó két, az én cuccaimmal nem kompatibilis terméket. Sikerült befaragni a helyére az egyiket, de nyilván nem ezt szerettem volna, hanem valami könnyen szerelhető, jól passzoló cuccot. Írtam neki, hogy rossz, amit küldött, ő meg sűrűn bizonygatta, hogy de jó, és én vagyok a hülye. Kompenzációt, semmi ilyesmit nem ajánlott fel. Visszanéztem, mások semlegest adtak neki, mert ganét küldött, és ugyanúgy hülyére vette őket, aztán még fröcsögött nekik egy sort, meg fenyegetőzött, hogy negatívot ad, mert semlegest kapott tőlük. Ezek után úgy döntöttem, hogy adok rá én egy negatívat, mert genny alak. El is küldtem az értékelést, másnapra törölte a vatera, mert jogtalannak ítélte, ugyanis "megkárosítottam az egyik terméket". Az nem zavarta őket, hogy lenyeltem a két szemét árát, amit a srác küldött. Körülbelül ez a rendszer, nem lehet véleményed. Nem küldtek semmilyen értesítést minderről, most, hogy rákérdeztem, küldték el az állásfoglalásukat email-ben. Közben a héten kaptam egy email-t, hogy véleményezzem a vaterát, lehet, hogy ezzel próbálták felmérni, hogy megrendült e a bizalmam bennük. Hát ezek után azt kell, hogy mondjam, hogy igen. Ha nem kerülnek ki a negatív értékelések, akkor nagyon nehéz megbízni az eladókban. Egyelőre maradok vatera vásárló, adok még egy esélyt a rendszernek, de ezentúl elolvasom az összes semleges értékelést is, hogy képet kapjak az eladóról, mert azokban ott volt a lényeg ebben az esetben. Később majd meglátom.

Ohh másik sztori, hogy keresgettem vésztöltőket mobilhoz. Valaki feltette 100.000mAh-s kínai vésztöltőt vaterára, ami talán ha 3000-t tudhat a tömege alapján. A legjobb a piacon is alig üti meg a 30.000mAh-t. Nyilvánvaló csalás volt, írtam nekik, semmi nem történt.

Ezen kívül még van a piramis játékos botrány, aminél a srác addig nem utalta vissza a pénzt, amíg nem adtak neki pozitívat, aztán így keresett egy rakás pénzt a pozitív értékelésben bízó felhasználóktól. Igazából meg nem is árult semmit. Messze van a tökéletestől a rendszer, ha ilyen megtörténhet.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.