Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probalkozok, de itt limitaltak a lehetosegeim. A repo standard RHEL/nek felel meg. Par rpm-et atemeltem centOS-bol (xmmms, mplayer), de tovabb nem akarom feszegetni a keverest. /usr/local-ba meg csak-csak felrakok egy-ket dolgot, de a gep nem jatekra van es egy security update utan nem tolthetek vele orakat, hogy eletre pofozzam.
Terminalba azt az uzenetet dobja, amit irtam. Megprobaltam regebbi verziokkal is, de egyik sem megy. Szinte mindenhol a drm a problema, valtozatos hibauzenetekkel. A regi, ami lefordul meg nem kompatibilis az uj fglrx-el. A regi fglrx dri-je meg csak kezzel megy fel a RHEL-re es nem stabil. Szoval felejtos az egesz. Lehet fglrx-et is leszedem es marad a sima radeon driver.
Ha elerheto lesz a 6-os, akkor valoszinuleg meg tudom majd oldani a dolgot. Kar, hogy nem nvidia...
Vagy pedig drivecage es dualboot valami jo debianal. Vagy solaris, vagy ubuntu, mert annal csak kattintgatni kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest