Hirdetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probalkozok, de itt limitaltak a lehetosegeim. A repo standard RHEL/nek felel meg. Par rpm-et atemeltem centOS-bol (xmmms, mplayer), de tovabb nem akarom feszegetni a keverest. /usr/local-ba meg csak-csak felrakok egy-ket dolgot, de a gep nem jatekra van es egy security update utan nem tolthetek vele orakat, hogy eletre pofozzam.
Terminalba azt az uzenetet dobja, amit irtam. Megprobaltam regebbi verziokkal is, de egyik sem megy. Szinte mindenhol a drm a problema, valtozatos hibauzenetekkel. A regi, ami lefordul meg nem kompatibilis az uj fglrx-el. A regi fglrx dri-je meg csak kezzel megy fel a RHEL-re es nem stabil. Szoval felejtos az egesz. Lehet fglrx-et is leszedem es marad a sima radeon driver.
Ha elerheto lesz a 6-os, akkor valoszinuleg meg tudom majd oldani a dolgot. Kar, hogy nem nvidia...
Vagy pedig drivecage es dualboot valami jo debianal. Vagy solaris, vagy ubuntu, mert annal csak kattintgatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest