- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
erdekes dolgok ezek, mondjuk aki 2010-ben is wep-et hasznal, az meg is erdemli szerintem.
szerk: jo a blogod, sajnos egyre kevesebb ilyen van.
-
moha21
veterán
Ethereal..
-
INFOSEC? Bar nem vagyok meggyozodve, hogy bemutatja a rossz oldalt is. Erdemes a feher kalapos rendezvenyek anyagat lapozni es utannanezni, hogy mirol is beszelnek pontosan. Esetleg kezdesnek a wireshark oldala: [link]
cyanide: Mar csak az a kerdes mit lehet tenni. Mondjuk tuzfalon blokkolni az adott oldalakt, de a lista karbantartasa allando macera.
-
proci985
MODERÁTOR
arról nem is beszélve, hogy a héten néztük wiresharkkal laborba a FBt, és valami eszméletlen forgalmat generál. a pontosan milyenbe nem nagyon mentünk be (nem volt feladat és sietés volt), de megdöbbentően sok ment folyamatosan.
témában van valami ajánlott irodalom érdeklődőknek, pl valamelyik cisco kiadvány? ccna1 szinten vagyok, tehát alapokról van fogalmam.
-
Egyszer kipróbáltam TOR-ral a wiresharkot. Szépen működött. Aztán a google blacklistre rakott és leszedtem a TOR-t. Nem tetszett, hogy visszaélnek vele támadásokhoz.
-
puttputt
őstag
Ez így jól esett éji m. közben.
Gratulálok!
Majd tüzetesebben is átolvasom, ha...A freemail... no igen:
[link]
Egy nagy "valami" és "valaki".
Meg spontán bizerga.
(A 10 hsz. a lényeg meg ami mögötte van.)
ps. a Gmail adathalászati opcióit elég kellemesen le lehet szűkíteni manuálisan, ha az ember időt szán rá. Persze, így is marad pár fekete lyuk, de legalább a felhasználó megtett mindent és a felszín OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest