Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
erdekes dolgok ezek, mondjuk aki 2010-ben is wep-et hasznal, az meg is erdemli szerintem.
szerk: jo a blogod, sajnos egyre kevesebb ilyen van.
-
moha21
veterán
Ethereal..
-
INFOSEC? Bar nem vagyok meggyozodve, hogy bemutatja a rossz oldalt is. Erdemes a feher kalapos rendezvenyek anyagat lapozni es utannanezni, hogy mirol is beszelnek pontosan. Esetleg kezdesnek a wireshark oldala: [link]
cyanide: Mar csak az a kerdes mit lehet tenni. Mondjuk tuzfalon blokkolni az adott oldalakt, de a lista karbantartasa allando macera.
-
proci985
MODERÁTOR
arról nem is beszélve, hogy a héten néztük wiresharkkal laborba a FBt, és valami eszméletlen forgalmat generál. a pontosan milyenbe nem nagyon mentünk be (nem volt feladat és sietés volt), de megdöbbentően sok ment folyamatosan.
témában van valami ajánlott irodalom érdeklődőknek, pl valamelyik cisco kiadvány? ccna1 szinten vagyok, tehát alapokról van fogalmam.
-
Egyszer kipróbáltam TOR-ral a wiresharkot. Szépen működött. Aztán a google blacklistre rakott és leszedtem a TOR-t. Nem tetszett, hogy visszaélnek vele támadásokhoz.
-
puttputt
őstag
Ez így jól esett éji m. közben.
Gratulálok!
Majd tüzetesebben is átolvasom, ha...A freemail... no igen:
[link]
Egy nagy "valami" és "valaki".
Meg spontán bizerga.
(A 10 hsz. a lényeg meg ami mögötte van.)
ps. a Gmail adathalászati opcióit elég kellemesen le lehet szűkíteni manuálisan, ha az ember időt szán rá. Persze, így is marad pár fekete lyuk, de legalább a felhasználó megtett mindent és a felszín OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő