Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
zolee5016
üzenetére
Hidd el, hogy én is így voltam, talán meg is jegyeztem a cikk elején, hogy abszolut nem volt cél a hangszigetelés sem a gumibakok meg ilyenek. Csak ahogy keresgettem formára nekem megfelelőt pár terméken kívül ezen akadt meg a szemem és hardverapróról olcsón beszereztem. és amikor beszereltem mindent akkor döbbentem rá, hogy bazz nem hallok semmit
Jó azért ez erős túlzás, de tényleg egészen más mint a régi kuckóm, Volt egy full alu Thermaltake Thai Chi-m is ahhoz képest hangban pedig ég és föld a különbség. Egyszóval szerintem megéri a plusz csend
Igazi ereje pedig éjszakai letöltésnél van... simán elalszok mellette, idáig erősen zavart a régi gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenMediaVault
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gitáros topic
- Windows 10
- Formula-1
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó azért ez erős túlzás, de tényleg egészen más mint a régi kuckóm, Volt egy full alu Thermaltake Thai Chi-m is ahhoz képest hangban pedig ég és föld a különbség. Egyszóval szerintem megéri a plusz csend