Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Mondd nyugodtan..
Hidd el, teljesen végigkövettem az eseményeket. És érdekességképp: létezik a kadettklub oldal, rajta egy egyszerű fórum. Szerencsém van ott egy moderátori ranghoz.
Nemrégiben feljött egy gyerek, és azt állította, hogy a kocsija 7 mp alatt gyorsul 100-ra (egy 1.3-as 60 lovas autóról beszélünk) és mondta a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket. De el se tudod képzelni, egy olyan társaságnak mondta a faszságait, aki 1 csavarról megmondja, milyen alkatrészbe való.. És mondta, és mondta és mondta. Én az elején ki akartam rakni, többieknél rákérdeztem, de mondták, hogy nem, adjunk esélyt neki. Oké, ti vagytok a nagyobbak. Azóta kinn volt találkozón is, mondanom sem kell, élőben még szerencsétlenebb, mint a fórumon. És tolta a faszságait, és tolta és tolta. Ennek eredményeképp a fórum fele folyamatosan elküldi a picsába, lepereg róla, a másik fele nem vesz tudomást. Ennek folyományaként 1-2 "őstag" elhagyta az oldalt, többiek alig járnak fel, mert a hsz-ek fele róla szól.Elgondolkoztam, ha az elején beáldozzuk a gyereket, és veszítünk 1 embert, akkor ma béke van. De nem, most páran itthagyták a fórumot, páran nem járnak fel, és csak ömlik a hülyeség. 1 embert megóvtunk, tönkretettük 10 másik szórakozását..
Itt no name-nél határozottan ezt érzem. Bármit csináltok, nem tudjátok megakadályozni. Hány bant szórtatok ki? Hány embernek teszitek tönkre a szórakozását? És ezzel hány ember nyer valamit? Akárhogy számolom, 1 embernek jó (no name) és sokkal sokkal többnek rossz. Ti nektek folyamatosan dolgoznotok kell, mert úgy is lesz, aki elmondja a véleményét a gyerekről, amit ti töröltök, bannoltok. Sose lesz vége, de gondolom ezt ti is beláttátok. Miért nem adjátok föl, és miért nem kéritek meg no name-et, hogy ne publikáljon, ezáltal béke lenne? Mert nehogy azt mondd, hogy az itteniek nem tettek meg mindent miatta, hogy jó útra tereljék, és mi lett? Semmi, ugyanolyan szar maradt minden..
Megéri nektek 1 ember 10-20-30-al szemben?
És ismersz: se veled, se a moderátorokkal (többüket személyesen is jól ismerem) nincs, és nem is lesz, sőt, nem is volt gondom, csupán a helyzetet látom hibásnak, és az intézkedéseket. Nyilván megbeszéltétek ezt közösen, mi legyen, ez lett a vége, de ez a ban, törlés sorozat SZERINTEM nem vezetett eredményre. Akkor revideálni kéne a dolgokat, hogy mi is a jó megoldás..
-
FPéter
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- AM5 Gamer PC: Ryzen 5 8400f // RTX 4060 // 16Gb DDR5 // 1Tb PCIe 4x4 SSD
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Synology DS218+ eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest