Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Ott is az volt a baj, hogy foglalkoztak vele. Bár ha szakmai fórumról volt szó, az más helyzet. Mert aki ott szándékosan tolja a hülyeséget és ezzel kvázi folyamatosan flame-et kelt, bizony el kell tanácsolni, ha nem megy magától, el kell távolítani a közösség érdekében. Ha a személy akiről itt beszélünk nálunk is a szakmai fórumban ontaná szándékosan a hülyeségeit, már régen történt volna vele valami.
De ő a saját blogjában ír, amit ugye jobb estben, kimondom, ki nem sz... le? Nem olvasom és kész. Ez teljesen más tészta. Ha nekem eszembe jutna blogolni és a macskám nemi életéről írnék lentről felfelé, jobbról balra és még így is fordítva, kit érdekel az. Legfeljebb aki arra jár megállapítja, hogy ez egy seggfej és továbbáll. Nyilván még egyszer már nem is kattint ide. Ezt próbálom magyarázni már hónapok óta és ha csak a fele ember is megfogadja, már nincs ekkora "hype" az illető körül.De nem, mintha valamiféle drog lenne, alig várják az új blogbejegyzést, hogy mehessenek fikázni.Ezt nem tudom megérteni.
Itt mindenki szabadon vezethet blogot, amíg meg nem sérti az alapelveket. És senki sem érdemli meg, hogy gúnyolódjanak rajta, kifigurázzák, bántsák ezért. Nem is fogom ezt megengedni.Na jó, mára Game Over, holnap korán kelés lesz...
u.i.: Basszus Szten Márs ugyanezt írta, amíg én mást is csináltam. Hihetetlen, de szinte szóról szóra.
-
Szten Márs
nagyúr
Az a borzasztó nagy különbség, hogy ott a szakmai topicokba "szemetelt" ez, akiről beszélsz, azokba a topicokba, amibe amúgy is jár a nép és olvasná, de gyakorta ezekkel az idióta hsz-ekkel kell találkoznia, meg a belőlük kiinduló khmm... eszmecserékkel... a helyzetet nem ismerem személyesen, de gondolom így van, ugye nem tévedek?
Namost itt "no name" barátunk nem szemetel össze egyetlen topicot sem, hanem írja a személyes kis blogjait, mint jópáran. Erre páran elkezdik komentekkel elhalmozni a blogbejegyzéseit és csodák-csodája, ettől szépen a lista tetejére kerül, egyre több ember láthatja és egyre többen kommentelik... de ezt mi, pontosabban ti csináljátok, ti csináltátok. Ti tettétek a figyelem középpontjába a gyereket, azzal, hogy folyamatosan vele foglalkoztok. Borzasztó nagy különbség. Ha nem foglalkoznátok vele, nemhogy elsüllyednének a topicjai, még csak nem is keletkeznének a bjegyzéseihez topicok. Ilyen borzasztó egyszerű.
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy akik egyfolytában hangoztatják, hogy így kegyetlen, úgy pocsék és amúgy könnyfakasztóan borzasztó, amiket ír, azok miért olvassák el folyton az írásait és miért kommentálgatják és tartják őt a toplistán? Ez valamiféle új perverzió? Nem értem én ezt...viszont lényeg a lényeg: nagyon más a két szitu. Ott meg az említett forumon még mindig nem késő cselekedned, ha úgy érzed.
Ettől függetlenül az írás engem is érdekelt volna, ill érdekel is, de az más téma
-
ne_nezze
aktív tag
Elgondolkoztam, ha az elején beáldozzuk a gyereket, és veszítünk 1 embert, akkor ma béke van.
ha most itt utat engednek a "no name" fikázóknak, akkor a jövőben mire lehet itt számítani szerinted? az ellenségek egymást fogják lehúzni logoutos írások formájában a nagyközönség előtt, a népnek meg meglesz a cirkusz? na nemár!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 10
- Windows 11
- További aktív témák...
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest