Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nekem olyat is játszott már az iTunes, hogy olyan XP-n nem volt hajlandó elindulni, ami előtte soha sem láttot semmilyen Apple szoftvert vagy hardvert. persze az Apple oldalán semmi használható infó.
azóta Songbirddel használom az iPodomat (sajnos az újakból kivették az iPod támogatást, de az 1.2-ben még benne van)
-
Crystalheart
őstag
Hát az szivacs, ilyet még én sem. Még nem volt dolgom Apple cuccal. (Kivéve nagyéném iPhoneját, amit baromira nem használ ki, csak sznobkodik. Én meg szívhatok, hogy a fotókon kívül minden interakció csak iTuneson keresztül lehetséges. De persze ha valami baj van, akkor én toltam el valamit, ja...
)Amúgy tényleg jó ez a Revo, nem egy kínos esetben vettem már elő. Ilyen végső megoldásként szokott segíteni, kár, hogy itt nem.
-
Crystalheart
őstag
Látom szívsz rendesen.
És iPodnál nem lehet olyat, hogy fogod, lehúzod az egész rendszert és újat raksz rá?Utánakerestem, itt hasonló problémával álltak szemben - 2007-ben. Akkor valami bug lehetett, de hát azóta eltelt egy kis idő... Mindegy, próbáltad, amit ott mondanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
nyertem?
(a gösser bock-ot szeretem
)