Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Supersol #110 üzenetére
én végig a kijelzőről beszélek!!!!
Ja, hogy a feature listát bekeretezteted és kirakod a falra nézegetni? Nem szóltam semmit.
Mit ér a kijelző, ha nincs értelmes cél, amire használhatnád??
Minek vegyek Ipadot ha Samsungot használok telefonból....hogy semmi ne legyen kompatibilis???
Mint írtam, én is Samsungot használok telefonból (Note 2) és el kell, hogy keserítselek, semmi problémát nem okoz, hogy iPad-et használok tabletnek mellette
Azt azért még el kell mondanom, hogy én is tettem kitérőt, az első tabletem egy első generációs iPad volt, utána egy Galaxy Tab 10.1, majd egy Nexus 7. De saját tapasztalatom az, hogy az Android tabletes használatra nem kényelmes, ha a gyári alkalmazásokon túl gondolkodik az ember. A felmerülő anomáliák is csak Androidon léteznek (2-3 hetente újra kell indítani egy droidot, mert lassul, vagy "érdekes" dolgokat művel, iOS-en ha fél év használat után sem indítod újra, akkor sincs probléma). Mondom, ez saját tapasztalat.Valszeg azért vettem mert szeretném nagyobb méretben nézni a letőltéseimet
Ha itt filmekre gondolsz, akkor sem értem mit írsz.
Én inkább TV-n, vagy monitoron nézem ezeket, mert a tablet erre kicsi (a Note 10.1 is).
Ha másra, akkor azt fejtsd ki jobban, mert így nem sok értelme van.munkahelyemnek szerkesztek oldalakat,....gondolom azt senki nem mondhatja,hogy ebben jobb az Ipad
Gondolom weboldalt szerkeszteni nem tableten akarsz (bár iOS-re erre is van működő megoldás [link] ), megnézni, megrendelőnek bemutatni meg lényegesen jobb az iPad az értelmesebb képaránya miatt (szintén saját tapasztalat).
Mégegyszer mondom a kijelzőről írtam végig!
Azért az ilyen kijelentésekkel várjunk meg még egy Displaymate tesztet, az iPadek kijelzője eddig mindig leverte a teljes mezőnyt és az új készülékek kijelzőjét még te sem láttad szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest