Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Nem reszkíroznék. Nem igazán van semmilyen plusz feature benne... ha őszinték akarunk lenni akkor kb a 3.0 és 3.4 között is annyira kicsi a különbség, hogy elsőre...de másodikra se nagyon tűnik fel.

A térkép miatt jó lenne...de igazából úgyis a telóról megy valami, szóval nem húsbamaró ha pár éves van(ha mondjuk 10éves lenne, az kellemetlen lehet a pár evente 1x előforduló alkalomkor amikor kellhet
) -
Kleroo
veterán
Akkuidőt is érdemes szem előtt tartani.
Ez igy egy folyamatos wifin streamelés, szerintem kajálgathat rendesen. Kábel hijjan pedig nincs töltés közben. Ahol pedig nincs wireless AA, ott vlaszeg wireless töltőpad sincs.
Ettől persze még 10-25p naygságrendu lotifuti rohangálásra szuper áthidalás. -
Kleroo
veterán
válasz
wong kok wah
üzenetére
Nnna! Akkor kérem a "hogyant"
Elmentem a linket későbbre. -
Kleroo
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Elbírja, de hivatalosan erősebb vas kell alá, igencsak eltérő a SOC, más architektúra(tehát mindent teljesen máshogy kell emgirni, nem csak annyi hogy 20%al alacsonyabb órajel, de minden fullosan jól fut, max picikét lassabban); és olvasni elég sok kisebb-nagyobb röcögésekről, apróbb bugokról. Filóztam énis az upgrade-en, de annyira kb egykutya a kettő, nincs érdemi előny semmiben, csak egy picikét finomabb a kinézete. Az a probléma, hogy lényegében visszacsinálhatatlan, ha nálad épp bugos...az viszont már egy erős ellenindok.
2394: Ford nem engedi rá, ez abszolút nem hivatalos dolog, és külföldi ügyes progolók érdeme hogy ráportolták.
Persze abszolút érthető, hogy rátolja az ember, mert miért ne. Csak villantsuk fel a veszélyeket is -
Kleroo
veterán
Azért csak óvatosan, mert az újabb hardware-eken futó 3.4 ugyan sexybb egy kicsit, és fel lehet tenni a 3.0-t futtató hardware-ekre is, de utána vissza már nem lehet csinálni házilag. És amennyire hozzáértők a márkaszervizekben...igazából ott se...max sok vérizzadás után, drágán.
-
Kleroo
veterán
3.0 és 3.4 között is lehet difi. 3.4-re tutira kint van, de 3.0-val nekem F11 a max jelenleg.
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
Sziasztok! Keveset olvastam egyelőre vissza.
2016.12 Focus, Sync3, Sony audio az alany.
Jelenleg 3.0.18025
A latest 3.0.23219
Megéri vesződni vele? Gondolom rengeteg köztes frissítés volt...de valakinrk így kb nincs meg hogy milyen plusz funkciók, javulások érkeztek a kettő között?
Wifin próbáltam több netforrásból is, de az is csoda volt ha egyáltalán kapcsolódott. Szóval majd visszaolvasok pendriveról hogyan kell.
Hangminőségen egyébként variál? Botrányosan moslék ez a Sony akárhova EQzva, akármilyen forrásból. UK fórumon olvastam hogy kapott idővel frissítést...kérdés hogy ez vajon a sync része-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi