Új hozzászólás Aktív témák

• sportgéza

csendes tag

Nekem navis sync3 van, 2018-as Mondeo. Eddig gyári frissítésekkel bénáztam (a legutolsó 3.2.valami), mindegyikkel volt gond. Vagy simán lefagyott, esetleg a telefon hívás maradt kapcsolódva, úgy, hogy a telefon már bontott, esetleg a parkolóradar bekapcsolása után halk maradt a rádió vagy a gps jelet nem találta jól és össze-vissza pakolgatta a térképen a kocsit (ilyenkor megnéztem szervizmódban és a jel erőssége megfelelő volt). Szóval katasztrófa volt, rendszeresen kellett softreset-et végezni akár menet közben is.... A kocsi még garis, ezért nem akartam tákolni, de felbosszantott egy szép szeptemberi napon eléggé.... (túlmentem egy autopálya kihajtón...) ---> CYAN-Syn3Updater ----> Sync 3.4.21194 (ez elvileg a ford hivatalos oldala szerint nem elérhető a kocsira)
    Nos, minden működik két hónapja. Egy fagyás, telefonos vagy gps gondom sem volt. Arról nem beszélve, hogy kb. 2x gyorsabban indul el a szoftver a 3.2-eshez képest és még (bár ez szubjektív) jobban is néz ki. Mondjuk igazi bénázás volt, mire fel tudtam rakni, de az valószínű az én hibám volt....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés