- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sportgéza
csendes tag
Nekem navis sync3 van, 2018-as Mondeo. Eddig gyári frissítésekkel bénáztam (a legutolsó 3.2.valami), mindegyikkel volt gond. Vagy simán lefagyott, esetleg a telefon hívás maradt kapcsolódva, úgy, hogy a telefon már bontott, esetleg a parkolóradar bekapcsolása után halk maradt a rádió vagy a gps jelet nem találta jól és össze-vissza pakolgatta a térképen a kocsit (ilyenkor megnéztem szervizmódban és a jel erőssége megfelelő volt). Szóval katasztrófa volt, rendszeresen kellett softreset-et végezni akár menet közben is.... A kocsi még garis, ezért nem akartam tákolni, de felbosszantott egy szép szeptemberi napon eléggé.... (túlmentem egy autopálya kihajtón...) ---> CYAN-Syn3Updater ----> Sync 3.4.21194 (ez elvileg a ford hivatalos oldala szerint nem elérhető a kocsira)
Nos, minden működik két hónapja. Egy fagyás, telefonos vagy gps gondom sem volt. Arról nem beszélve, hogy kb. 2x gyorsabban indul el a szoftver a 3.2-eshez képest és még (bár ez szubjektív) jobban is néz ki. Mondjuk igazi bénázás volt, mire fel tudtam rakni, de az valószínű az én hibám volt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest