Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #293 üzenetére
"A pihenőnap (regeneráció) tehát nem annak függvénye mekkora súlyt mozgatsz meg 24 óra vagy egy műszak alatt, hanem mennyire nyírod ki az izomzatodat"
De honnan tudja az ember, mennyire nyírja ki éppen az izmát? Nagyon úgy tűnik, hogy kezdők ezt csak megtippelni tudják, mert sok idő, amíg egy kialakult edzésterv mellett nagyjából pontosan belőhetővé válnak adott ember határai.
Éppen itt tartok, megint edzek, és fájok mindenütt, teljes izomlázam van, miközben viszont azon filózok, mikor legyen a következő edzés. 40 vagyok, és ha esetleg úgy alakul, hogy 3 nap a regeneráció, az már nagyon nem jó. Nem szoktam izomlázra réedzeni, de sokak szerint lehet, sőt érdemes; kivéve, ha tényleg kinyírtad az izmaid, ezt viszont csak megtippelni tudom újrakezdőként.D1Rect: Kalóriadeficit mellett vajon ugyanolyan gyors a regeneráció, mint normális esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tavaly 44 kg-ot fogytam 9 hónap alatt. Mivel sokan kérdeztétek, ezért leírom, hogyan sikerült ezt elérnem.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Vadiúj SSD-k!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest