- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
felhívnám pár dologra a figyelmedet:
- egyrészt mindenki arról ír, amiről szeretne, amíg az nem ütközik az alapelvekbe, márpedig ez nem
- senkit nem bátorítok semmire, sőt, jelenleg inkább lebeszélnék a GPU bányászatról, de ettől függetlenül ha valaki mégis belevágna, nem árt, ha van egy részletes leírás ami alapján el tud indulni, hiszen ez a fórum lényege
- nem a bányászok jelentik a fő gondot, hanem maguk a gyártók, akik képtelenek voltak eddig a consumer VGA-khoz képest alternatívát kiállítani, illetve megfelelő ellátást biztosítaniszóval nem, nem fog az írás lekerülni
-
szazbolha
addikt
5-6 éve is bányásztam míg el nem lopták a BTC-m. Akkoriban nem utálták a bányászokat, igaz nem is volt ilyen VGA hiány. Kockázatos piramisszerű játékká vált a kezdeti szép idea, , amit sok érdek támogát. Naponta új coinokat kreálnak spekulatív céllal. Amíg lehet az átlagpolgár pénzét kiszivattyúzni, addig összedőlni nem fog ez a szisztéma. Aki tavaly lépett bele a bizniszbe, mint bányász az sok pénzzel sokat kereshetett. De ez csak a tápláléklánc alja.
A kínait kell nézni, az nem hülye, ha 1000 számra veszi a vga-t, annak oka van.
Mi itt csak barkácsolunk bányász-amatőrként, a többség saját lakásában, saját gépével. Nem ez okozza a globális készlethiányt, bár nyilván a magyar vga piac is megnyekkent a kereslettől. De ez csepp a tengerben.
Nem bagatelizálni akarom, de az nagyobb baj lenne ha a kenyér fogyna el. Nem a szegények nyomora a vga hiány, a magyar polgárok többsége erről semmit nem tud.
Nem fontos, nem számít, marginális téma. Gyúrjuk itt az okosságot, épp van mit rágni. (lásd abu cikke) -
Bird
addikt
-
ncc1701
veterán
-
szazbolha
addikt
Nem később, hanem most. Napi 2500 Ft hasznot hozna.
(#18) MrTwister: Nyilván... a sok bányász miatt én sem tudok venni 1060-akat.
(#19) kemotox A PH-s légkört tekintve már gondolkodtam rajta.... köcsögségről és aljasságról te beszélsz nem én
(#15) ncc1701: Addigra már csak játszani lesz jó.
(#13) Mister_X Én nem tudom ki a köcsög, de a piac így működik.
-
kemotox
addikt
-
MrTwister
őstag
-
bazsi83vp
senior tag
-
DNReNTi
őstag
Szerintem senki se kocsog, ez sima kereslet-kinalat szituacio. Akkora a kereslet, hogy a kiskerek oriasi haszonnal is ki tudjak arulni az egesz keszletet. Most, hogy valaki megveszi e a VGA-t ilyen rohadt dragan, mindenkinek sajat dontese. Mondom ezt ugy, hogy en nem banyaszok, nem is fogok.
-
ncc1701
veterán
-
janeszgol
félisten
-
Mister_X
nagyúr
-
szazbolha
addikt
-
Zicokuka
senior tag
Ez a poszt mint Izraelben a zsidó viccek.
-
Mister_X
nagyúr
VGA-s miner PC-vel nem bitcoint vagy litecoint fogsz bányászni, mert nem éri meg, azokra találták ki az ASIC-ot. Hogy szebb legyen a képlet, SHA-256-os ASIC-kkal nem fogsz tudni csak bitcoint (és az egyéb SHA altcoinokat) bányászni, Scrypt ASIC-kkal meg Litecoint (és a többi scrypt altot). Ethereumot meg egyikkel sem. Aztán amíg egy ASIC nagyjából 1 év alatt hozza vissza az árát, egy VGA-s ETH-t vagy ETC-t bányászva 4-5 hónap alatt is akár.
-
Csapoati
nagyúr
-
DNReNTi
őstag
Nem ertem mi baj van ezzel, engem is erdekel a tema, megsem batorit arra, hogy 1M-ot beletalicskazzak egy banyasz gepbe. Ettol fuggetlenul megis szivesen olvasok ilyen es ehhez hasonlo bejegyzeseket a temaban, hogy ne legyek teljesen vakon ha valahol feljon a banyasz topik par sor mellett a kocsmaban. Jo iras, up!
-
ncc1701
veterán
Tetszik az írás.
Jó ötlet lenne még a szoftveres részről is írni, beállítások, mi kell hozzá, stb. Hogy akinek van kedve, az könnyebben bele tudjon kezdeni, akár csak próba jelleggel is. Igény biztosan lenne rá.
-
bitpork
nagyúr
-
elithun
őstag
Nem hinném, hogy ez egy propaganda írás lenne a bányászat buzdítására.
Persze jó lenne, ha normalizálódna a VGA piac, de az nem eze(ke)n az írás(ok)on múlik. -
marositech
senior tag
-
elithun
őstag
-
erkxt
tag
Szerintem ezt szedd le innen. Nem kell még több embert meggyőzni, hogy jöjjön ásni. Ha mindenképp írni akarsz erről, akkor facebookon megvan rá a megfelelő csoport(ok). A youtubra felpakolt videóknak köszönhetően már így is boldog boldogtalan hozzá nem értő kezdett bele, nem kell mást is bátorítani, főleg nem egy ilyen publikus oldalon. Nagyon őrölünk neki, hogy ennyire tudod mihez milyen hardver kell, de szerintem ez egy teljesen felesleges poszt ide. Aki akarja már csinálja és tudja, aki nem tudja meg ne akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motoros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Jövedelem
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- PlayStation 4
- Házimozi belépő szinten
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14s Core i5 10.Gen 16Gb Ram 256Gb NVMe SSD Érintőkijelző Boltból Garanciával Számlával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asszonynak mondtam kb 1 éve, h bele kéne ugrani 1-2 millával, de leszavazott, h baromság. Nekem meg annyit nem ért meg, h összevesszünk ezen, meggazdagodni úgysem lehetett volna már akkor sem belőle.