- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Az Aimphez hozzáadtam egy mixet, kb 70 perces, rányomtam a lejátszásra, eltelt egy másodperc és elindult, viszont amíg nem olvasta be előre, addig nem lehetett benne lépni a tetszőleges pontra...
Ezt a winamp mondjuk tudta tíz éve.És egészen máshogy is néz ki, van rá olyan skin, amitől winamp kinézete lesz?
A foobar kétezer-hez van olyan skin, amitől winamp kinézete lesz?
Ez a kettő alapértelmezettben nagyon hasonlít az itunes lejátszójához, ami az iparágban a legnagyobb szennyszoftver. Ha a iphoneosok tizedakkora része lenne tizedannyira agresszív mint az android hittérítő keménymag, akkor már régen hidrogénbombát dobtak volna azokra, akiknek valaha közük volt az ituneshez mind lejátszót, mind egyéb funkcióit tekintve.
Köszönöm, hogy kirohanhattam.
#ideggyenge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest