- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Az Aimphez hozzáadtam egy mixet, kb 70 perces, rányomtam a lejátszásra, eltelt egy másodperc és elindult, viszont amíg nem olvasta be előre, addig nem lehetett benne lépni a tetszőleges pontra...
Ezt a winamp mondjuk tudta tíz éve.És egészen máshogy is néz ki, van rá olyan skin, amitől winamp kinézete lesz?
A foobar kétezer-hez van olyan skin, amitől winamp kinézete lesz?
Ez a kettő alapértelmezettben nagyon hasonlít az itunes lejátszójához, ami az iparágban a legnagyobb szennyszoftver. Ha a iphoneosok tizedakkora része lenne tizedannyira agresszív mint az android hittérítő keménymag, akkor már régen hidrogénbombát dobtak volna azokra, akiknek valaha közük volt az ituneshez mind lejátszót, mind egyéb funkcióit tekintve.
Köszönöm, hogy kirohanhattam.
#ideggyenge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest