Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Amit linkeltem, mindkettő alkalmas tuningra, Z77et csak az Ivy Bridge hypeja okán tudták eladni..lényegében megegyezik a Z68al. Szóval mindkét lappal kényelmesen tuningolhatsz szorzózármentes procikat is (nyilván limitált mértékben, ~600MHz erejéig), az eltérés köztük a tápellátás részen keresendő, a Z77es láthatóan gyengébb kivitel..ettől függetlenül nem szélsőséges mértékig az is tökéletesen megfelelne.
A 3470 nem rossz proci, ugyanakkor én megnézném azt a 2400at 3.7Gn, hátha bőven elég
Ha mégis lassúnak éreznéd, még mindig lecserélheted 3470re pl., ami ~10%al gyorsabb, cserébe nyűgösebb a hűtése az elbarmolt kupak alatti pasztázásnak köszönhetően és emellett jóval drágább is
Az ultimate megoldás a 2500K/3570K..előbbi 4.5G körül brutálisat megy már..ugyanez vonatkozik a 3570Kra is, csak ott a hűtés és az ár rontja a /teljesítmény mutatót sajnos. De az biztos, hogy sokáig procinak fognak számítani, figyelembe véve mi a felhozatal a felsőházban..semmi érdemleges kb.
Hogy most fejlesztesz-e olcsón vagy később drágán, nos, ez odabízva..
Az aprós beszerzésekhez meg nem kell semmi extra, csak odafigyelés. -
Dany007
veterán
Na ezt mondom!
Bár én azt bele se számoltam, hogy a jelenlegi cuccost is el lehet adni. Ennyit megér a dolog.Igen igen, az új gépet építek érzés nálam is megvolt.
Hasonlóan kezdődött... Csak egy vga... áh az kevés lesz, akkor legyen proci, de ahhoz alaplap is kell meg ram és szerencsére tápot nekem se kellett cserélni...
Ajánlani nem merek mert ennek a platformnak még nem jártam utána részletesen. Alaplapos vagy procis topikban érdemes kérdezni.
"Asrock ne legyen."
Hehe, kedvellek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung A41 -- Teljesen felújított--
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest