Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz fLeSs #74 üzenetére

Amit linkeltem, mindkettő alkalmas tuningra, Z77et csak az Ivy Bridge hypeja okán tudták eladni..lényegében megegyezik a Z68al. Szóval mindkét lappal kényelmesen tuningolhatsz szorzózármentes procikat is (nyilván limitált mértékben, ~600MHz erejéig), az eltérés köztük a tápellátás részen keresendő, a Z77es láthatóan gyengébb kivitel..ettől függetlenül nem szélsőséges mértékig az is tökéletesen megfelelne.

A 3470 nem rossz proci, ugyanakkor én megnézném azt a 2400at 3.7Gn, hátha bőven elég :U Ha mégis lassúnak éreznéd, még mindig lecserélheted 3470re pl., ami ~10%al gyorsabb, cserébe nyűgösebb a hűtése az elbarmolt kupak alatti pasztázásnak köszönhetően és emellett jóval drágább is :o

Az ultimate megoldás a 2500K/3570K..előbbi 4.5G körül brutálisat megy már..ugyanez vonatkozik a 3570Kra is, csak ott a hűtés és az ár rontja a /teljesítmény mutatót sajnos. De az biztos, hogy sokáig procinak fognak számítani, figyelembe véve mi a felhozatal a felsőházban..semmi érdemleges kb.

Hogy most fejlesztesz-e olcsón vagy később drágán, nos, ez odabízva..
    Az aprós beszerzésekhez meg nem kell semmi extra, csak odafigyelés.

• Dany007

veterán

válasz fLeSs #74 üzenetére

Na ezt mondom! :)
    Bár én azt bele se számoltam, hogy a jelenlegi cuccost is el lehet adni. Ennyit megér a dolog.

Igen igen, az új gépet építek érzés nálam is megvolt. :D Hasonlóan kezdődött... Csak egy vga... áh az kevés lesz, akkor legyen proci, de ahhoz alaplap is kell meg ram és szerencsére tápot nekem se kellett cserélni...

Ajánlani nem merek mert ennek a platformnak még nem jártam utána részletesen. Alaplapos vagy procis topikban érdemes kérdezni.

"Asrock ne legyen."

Hehe, kedvellek! :R

Új hozzászólás Aktív témák