Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz proci985 #56 üzenetére

Egyetértek. Illetve elfogadom az érveidet az enyémmel szemben. :)
    Van pár dolog amit tényleg nem vettem figyelembe vagy nem úgy.

Timeframe grafikont egyébként csinált, ott van a #49-ben. Nem tűnik vészesnek, bár elég "zizis" lett ez viszont annak is köszönhető, hogy 4 perc fölötti a mért intervallum.

A gondot egyébként nem a lehetséges alacsony fps jelenti, hanem ahogy mondtad is a micro lagból adódó akadások, kihagyások.
    Ugye, ha nincs proci limit akkor csak simán csökken az fps ott, ahol a vga jobban dolgozik de nincsenek kihagyások. Viszont ha a sok ai miatt csökken az fps akkor az már lehet a proci miatt, nem? És hogyha jelentkezik a microlag akkor ugyanolyan bosszantó lehet, ahogy leírtad pl egy driftelésnél.

Mindenesetre ha meglesz a 780, én azért kíváncsi leszek mi lesz a reakció. Meglepődnék ha durvább fps-t produkálna érdemben. De hát, meglátjuk.

Mondom, én csak azt nem tudom hova tenni, hogyha már ennyit költött monitorokra, állványokra, vga-ra, cockpit-re meg spéci asztalra stb.. akkor már igazán belefért volna egy picit újabb cpu, deszka, ram páros is. Szvsz egy ilyenre kiadott 50-80k összeg már eltörpülne a többi mellett.

Új hozzászólás Aktív témák