- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Nem csak az a bajom hogy lassu....
A webes felulete 1 perc mig bejon meg mig frissit.... Letoltottem a desktop verziot de az sem igazan megy ha nincs kinyitva egy par port de az ok....
Meg aztan tele van a tokom az olyannal amikor valaki csinal egy webes GUI-t es hogy menjen nyissal ki portokat....Hat nem azert webes hogy menjen port 80-443-on konyorgom... Az sem erdekel hogy nem frissiti az adatokat mert szarok ra de lagalabb menjen...!!
Nagyon felhuzott amugy, az elso napokban nem tudtam belepni uknown error hivtam oket es mondtak mindjart hivnak vissza ami nem tortent meg... 2 napig ultem es vartam majd jo lett..Ma meg vettem volna es nem csinal semmit se uzenet hogy megvan, semmi....
Hivtam a supportot es mondta nem tudja mi van majd megnezi es hiv vissza.... Ez betette az ajtot, nekem ennyi eleg is volt....
Nekem csak az kell hogy vegyek meg eladjak de azt gyorsan, egyszeruen meg tudjam csinalni egy bongeszoben....
Nem vagyok happy at all (meg aztan a termeszetes hormon noveloket szedek es egy kicsit jumpy vagyok mostanaban).....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest