Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hedgehanter

őstag

válasz fLeSs #212 üzenetére

Nem csak az a bajom hogy lassu.... :D

A webes felulete 1 perc mig bejon meg mig frissit.... Letoltottem a desktop verziot de az sem igazan megy ha nincs kinyitva egy par port de az ok....
    Meg aztan tele van a tokom az olyannal amikor valaki csinal egy webes GUI-t es hogy menjen nyissal ki portokat.... :F Hat nem azert webes hogy menjen port 80-443-on konyorgom... Az sem erdekel hogy nem frissiti az adatokat mert szarok ra de lagalabb menjen...!!
    Nagyon felhuzott amugy, az elso napokban nem tudtam belepni uknown error hivtam oket es mondtak mindjart hivnak vissza ami nem tortent meg... 2 napig ultem es vartam majd jo lett..

Ma meg vettem volna es nem csinal semmit se uzenet hogy megvan, semmi.... :F Hivtam a supportot es mondta nem tudja mi van majd megnezi es hiv vissza.... Ez betette az ajtot, nekem ennyi eleg is volt....

Nekem csak az kell hogy vegyek meg eladjak de azt gyorsan, egyszeruen meg tudjam csinalni egy bongeszoben....

Nem vagyok happy at all (meg aztan a termeszetes hormon noveloket szedek es egy kicsit jumpy vagyok mostanaban)..... :D

Új hozzászólás Aktív témák