Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Én arra gondoltam, hogy olyan statisztikát tudna-e valaki előásni, ami szétszálazza ezeket a költéseket, hogy jobban össze lehessen hasonlítani a cégek ráfordítását.
Az írásból annyi jött le, hogy bármi amit problémaként elővezettél simán visszavezethető a korlátos erőforrásokra. Számos módszert próbáltak már ki ennek a hátránynak az ellensúlyozására. Felvásárlással technológiai fejlődés. Technológiai szövetségek kötése. Felvásárlással nyitás más piacok felé. Alternatív technológia fejlesztése. Üzletág kiszervezés. És ez mind szépen elvérzett vagy éppen csak a felszínen bírta tartani őket a méretgazdaságosság elleni küzdelemben.
A fanbot-ot azért írtam, hátha rosszul fog esni. És esetleg ebből rájössz, másnak is pont ilyen érzés. És talán-talán nem fogod ezt a dehumanizálást művelni. Igen, tudom mennyire fájdalmasak bírnak lenni az ostobák, de nekik csak annyira futja. Meg a náluknál okosabbak vagy legalább hangosabbak utánzására. Téged elég okosnak tartalak, hogy példát mutathatnál ebben.
-
ergoGnomik
tag
Valaki, aki nálam ügyesebben tud keresni tudna az alábbiaknál jobb adatokat hozni?
AMD K+F kiadás
NVIDIA K+F kiadás
Intel K+F kiadásUgyan nem egy az egyben megfeleltethetők a számok egymásnak, de egy dolog világosan látszik. Az AMD sokkal kevesebb pénzből versenyez egyszerre két piacon. És a sokkal kevesebb pénz mindig is átugorhatatlan korlát volt. Így csak akkor tud valaki előnybe kerülni a versenytárssal, ha az botlik. Az Intel botlott. Az NVIDIA nem. Nem értem miért akarod misztifikálni ezt a dolgot, hogy az AMD így meg úgy milyen béna, bezzeg az NVIDIA az igazi f.szagyerek. Valójában esélyük sincs. Én annak is örülök, hogy egyáltalán még léteznek az ATI felvásárlás és a Bulldozer-Piledriver-Steamroller-Excavator fiaskó után.
Az AMD fanbot-ok szerintem külön köszönik a szíves megszólításukat! Különösen egy NVIDIA fanbot-nak.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Linux kezdőknek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Renault, Dacia topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest