- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Én arra gondoltam, hogy olyan statisztikát tudna-e valaki előásni, ami szétszálazza ezeket a költéseket, hogy jobban össze lehessen hasonlítani a cégek ráfordítását.
Az írásból annyi jött le, hogy bármi amit problémaként elővezettél simán visszavezethető a korlátos erőforrásokra. Számos módszert próbáltak már ki ennek a hátránynak az ellensúlyozására. Felvásárlással technológiai fejlődés. Technológiai szövetségek kötése. Felvásárlással nyitás más piacok felé. Alternatív technológia fejlesztése. Üzletág kiszervezés. És ez mind szépen elvérzett vagy éppen csak a felszínen bírta tartani őket a méretgazdaságosság elleni küzdelemben.
A fanbot-ot azért írtam, hátha rosszul fog esni. És esetleg ebből rájössz, másnak is pont ilyen érzés. És talán-talán nem fogod ezt a dehumanizálást művelni. Igen, tudom mennyire fájdalmasak bírnak lenni az ostobák, de nekik csak annyira futja. Meg a náluknál okosabbak vagy legalább hangosabbak utánzására. Téged elég okosnak tartalak, hogy példát mutathatnál ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest