Új hozzászólás Aktív témák
-
Első körben a belső kitisztítása után lett volna érdemes egy tesztet csinálni. Akkor lenne valódi összehasonlítási alap az újrapasztázás okozta javulás mértékének megállapításához.
Amúgy érdemes lenne kipróbálni az autók fékrendszeréhez felhasznált kerámia pasztákat. Magas hőterhelés mellett jobb kenést és hővezetést nyújtanak mint a korábban használt rézpaszták. Nekünk a kenés érdektelen, de a hővezetés szempontjából jobbak lehetnek, mint a máig használt szilikon alapú paszták.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
nemlehet
őstag
Szerintem itt inkább arról szól a kérdés, hogy mennyi tartalék van a hűtésben. Van ami marhára ki van hegyezve, ergo picit is szárad a paszta akkor bizony jönnek a bajok és a throttling.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2 éve és 4 hónapja pasztáztam újra a gépem. Most rápillantottam a hömérsékletre és 96°C fok volt terhelésnél.Szóval az...
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 2050 4GB Wi-Fi6 Win11 Garancia
- PlayStation 5 (CFI-1016A) lemezmeghajtós verzió
- Acer Aspire 7 Intel Core i5-7300HQ 16GB DDR4 GTX 1050 Ti 4GB Windows 11 gamer laptop
- Gigybyte B550I AORUS PRO AX
- GIGABYTE RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest