- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireFox1996 #61 üzenetére
Köszi, és az akkuidő javult? Melyik ROM?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
FireFox1996 #56 üzenetére
A telót kikapcsolod, majd bal kéz hüvelykkel lenyomod a Bixby + VolDown gombokat és a másik kezeddel szépen rádugod USB-n PC-re (a teló addig nem kapcsol be, amíg rá nem dugod USB-n!)
A telón kapsz egy figyelmeztetést, ahol a VolUp gombra - ahogy írja is - elindul a DL mód (Continue).
-
Oldman2
nagyúr
válasz
FireFox1996 #53 üzenetére
Ebben igazad van.
Egyelőre marad így (kósza hírek szerint, jó ideig egyébként is maradunk Magisk v23-on)...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
FireFox1996 #51 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
FireFox1996 #49 üzenetére
Ez egyértelmű, ami elgondolkoztatott, hogy a root a frissítés során hogyan állítható vissza?
Nem hiszem hogy megmaradna... vagy megmarad?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
FireFox1996 #39 üzenetére
Kijött a 8.7-es Beyond ROM.
Mivel root-olva van a készülékem, gondolom nem "csak annyi" a frissítés, amit fentebb írtál...
-
Tucsi07
újonc
válasz
FireFox1996 #45 üzenetére
Ha hazaértem melóból megnézem.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
FireFox1996 #37 üzenetére
Végigmentem, gond nem volt, SD kártya nekem is kellett.
A rendszer felállta után azonban hibaüzenetet kaptam, hogy nincs elég tárhely a frissítések telepítéséhez.
Megnéztem, a 128GB helyett 16GB-ot látok csak. Ennyire valóban problémás lenne...
up: Egy TWRP-ben végrehajtott Format Data (yes) után helyreállt a rend.
???
-
szata.68
senior tag
válasz
FireFox1996 #32 üzenetére
Az a baj, hogy nem találtam sehol honnan tudnám letölteni a ctg4 -es magyar fw-t.
-
szata.68
senior tag
válasz
FireFox1996 #30 üzenetére
Ettől féltem
-
szata.68
senior tag
válasz
FireFox1996 #28 üzenetére
Szuper! Lehet, hogy hülye kérdés, de Ctg4-ről is indultál?
-
válasz
FireFox1996 #22 üzenetére
Csináltam
Nem azt boorloader nyitása volt a lényeg... hanem a root szükségessége a felesleges appok töröléséhez... Igazából ahhoz nem is kell root valójában
Root mindenhol ugyan az, tök mind1 minek vezeik... A Magisk annyiban tér csak el a SuperSu-tól, hogy az elöbbinek vannak plug-injei... De funkcionalitásban ugyan az, ha nem használja valaki a plug-ineket...
-
válasz
FireFox1996 #20 üzenetére
Amúgy app törléshez nem kell root
TWRP fájlkezelőből lehet törölni rendszer root nélkül, továbbá a build.prop is kimásolható, pc-n szerkeszthető és visszamásolható...
-
válasz
FireFox1996 #17 üzenetére
Kinek mi...
Amúgy egy rendszerbe betelepült kártevő akár képes lehet root alatt interaktív mentes nemzetközi hívásra vagy sms küldésre is, úgy, hogy észre sem veszed... hiába nem fizetsz sms-ben a parkolásért...
csak a magas számlát kapod meg, peóbálkozhatsz panasszal, de a legtöbb esetben úgy is az lesz, hogy ki kell fizetned...
sőt vannak olyan kártevők is, amik nyitott bootloaderen a kernelbe másznak bele és azon keresztül(backdoor) lopnak adatot úgy, hogy azt a telefon rendszere nem érzékeli...Tehát a rootnak csak addig van értelme, míg a rendszert offline módosítják, utána ki kell törölni a root jogot...meg persze a babrálás után le kell mondani a további frissítésekről(kivéve custom rom)
Lényegében a rootnak lassan többa hátránya mint az előnye
-
válasz
FireFox1996 #13 üzenetére
Viszont ha belenyúl a rendszerbe, akkor nincs OTA update, mert hash ellenőrzésen megbukik
több felhasználói mód most is van(lásd kép)
a kernel babrálással óvatosan,mert a proci láthatja kárát
a jpeget nem éri meg agyon tömöríteni
a hívásrögzítés adatvédelmi jogazszabály ellenes nagyon sok országban(tövbek közt nálunk is),ezért is vette ki a google az asop rendszerből, de ettől függetlenül egyes gyártók megbarkácsolják a biztonsági házirendet, hogy működjön
továbbá ha rootjog kezelő appban van biztonságihiba, akkor felhasználói jóváhagyás nélkül is bármilyen kártevő adatot lophat vagy akár kárt tehet a készülékben
A sokak által istenített root jognak, sajnos vannak hátrányai is, amit az előnyöknek tartott dolgok mellett is illene megemlíteni, de nagyon sokan nem foglalkoznak vele
-
Elims
veterán
válasz
FireFox1996 #10 üzenetére
+amiért én root-oltam androidot,érezhetően stabilabb lett az egyébként......nem annyira stabil android.
-
válasz
FireFox1996 #6 üzenetére
Ez egy maszkoló eljárás... a Knox egy efuse technológiára épül,vagyis úgy működik, mint egy biztosíték... ka kiég a biztosíték, azt vagy cserélni, vagy "patkolni" lehet. Knoxnál a csere komplett alaplap cserét jelent,a patkolást meg egy olyan szoftveres megoldás, amit linkeltél... ez szoftveresen maszkolja a knox bitet, hogy a rendszer 0x0-nak lássa, de valójában 0x1 marad... meg ez a maszkolásos eljárás csak ideiglenes...
Erre a módszerre a Galaxy S5/Note4 megjelenése óta várták sokan...
-
migabi24
nagyúr
válasz
FireFox1996 #4 üzenetére
Ugrik a knox számláló egyet
-
Elims
veterán
válasz
FireFox1996 #1 üzenetére
Nem számít.Minden karaktered tökéletesen érthető.
Vmelyik este én is hozzálátok.
Ha kipróbáltad,használtad pár napot,írd meg légyszives,hogy az általad választott rom mennyire stabil (persze androidhoz képest..)?Én sima s10-re fogom felrakni,ha a jelenlegitől jobb lesz,már minden O.K. Egyszerűen nem tudom leszoktatni a barátnőmet erről a csodás rendszerről.. :-/
Köszönjük az írásod/időd/energiád!!!! :-)
Szerk.: A söröd én állom!!!!
-
migabi24
nagyúr
válasz
FireFox1996 #1 üzenetére
Ügyes vagy, szerintem mostanába nem sokan merik ezt megcsinálni a garanciavesztés miatt, pedig de jó is volt régen mikor azt csináltunk amit akartunk, állandóan a systemet túrtam mit lehetne még törölni vagy tuningolni🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Samsung S10e/S10/S10+ root twrp custom rom telepítéseAz itt leírtakért nem vállalok semmilyen felelősséget!És nem én...
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Elden Ring
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest