- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
.
-
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
válasz
BlackmMmDog #267 üzenetére
Felőlem mehet.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Tiszakécske 2 holtág ?
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #263 üzenetére
Azok ott már meghaltak , csak nem vitte el őket még senki . 20 éve csak azon a 2 helyen pecáznak szinte minden nap
Nádvágás csak kora tavasszal van (Natura 2000) szóval nem lehet , de 800m el lejjebb Soroksárról legálisan folyik bele a szar
-
KunEmber
senior tag
válasz
FireFox1996 #263 üzenetére
De a nádat is levágják? Szerintem azt csak tél végén szokták Hermányiék.
Múltkor már 50 méteren összesen 2 hely volt, többi be van nőve.
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #258 üzenetére
Versenypályára nem kell korán érkezni . Nem tudom mikor voltál de 20m ig tiszta hinár és hiányzik 70cm víz
-
PpenoO
őstag
RSD nincs messze
de szívesen megnézném ezt a tavat is.
https://kapitalis.eu/horgaszhelyek/balmazujvaros-es-kornyeke/sziki-horgaszto/
-
jansky1
senior tag
Nektek felmerült valami helyszín, ami szimpatikus? RSD-t mondtam én, csak ott nem tudunk helyet foglalni, az meg kritérium volt korábban is, hogy egymás közelében üljünk.
-
jansky1
senior tag
Jó, hogy itt vagytok, nagy topicban nem reagált senki, csak IceQ
-
jansky1
senior tag
Van még itt valaki? Ősszel lesz valami?
-
jansky1
senior tag
Ordas esetleg, ahol a Haldorádó NHT-k voltak? Nem voltam még ott sem, de ott sokan elfértek egymás mellett.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #248 üzenetére
Ha versenyt szervezünk akkor sem?
-
Steady74
addikt
az a baj, hogy ott nem tudom van-e olyan hely, ahová le tudunk ülni egymás mellé. OK, a versenypályára igen, Mr. Hermanyi a foglalásban szerintem tudna is segíteni, de a többi részét nem ismerem. Szoktak versenyeket rendezni asszem a kunhegyesi csatornán, javítsatok ki, ha nem ott, az pl klassz pálya keszegre.
-
PpenoO
őstag
Jó kérdés, meg ugye a hol sem mindegy. Egy jó RSDzésbe benne lennék a nyár folyamán. Vagy a Tiszán valahol, lényeg, hogy folyjon a víz.
-
PpenoO
őstag
Mikor lesz fórumpeca megint?
-
hermanyi
addikt
válasz
BlackmMmDog #236 üzenetére
Csak nem egy ARIA
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #236 üzenetére
Könnyű másnak a cuccával
-
Steady74
addikt
Ha hozzájárultok a képek közzétételéhez, vállalva az arcokat (muszáj megkérdezni, na), akkor egy pár képet beteszek ide.
-
PpenoO
őstag
válasz
BlackmMmDog #229 üzenetére
Igazán nincs mit, én köszi a segítséget meg a bari simit
Havi fórumpeca illatot érzek?
-
PpenoO
őstag
Köszi a lehetőséget és a király társaságot, nagyon szuper nap volt.
Természetesen mikor máskor menjen tönkre a csomagtér ajtó zár, ha nem akkor, amikor kiteszem a bolond fekete kutyát... 1000x köszönet a faternak akitől kaptam egy gumipókot (kölcsönbe!
).
Breaking News: letört egy szelvénydarab ami keresztbe állt a zárszerkezetben. Méregfog kihúzva, most már működik a kis szemét
-
FireFox1996
őstag
Az idő nem volt kellemes, de szerintem sem volt rossz ma a peca. Összességében a lekadtakkal együtt simán megvolt 10 db
És a 9.2 kgs potyesszel a gyerek átvette a családi rekord tartót, nehéz lesz behoznom ha csak RSD-re járok
És külön köszönet a PpenoO kollégának a finom ebédért -
Grillo
őstag
válasz
KunEmber #224 üzenetére
Nem, még Holler sem.
Mi is jól éreztük magunkat, 8 után érkeztünk, arra jansky1 kifogta előlünk az összes halat.
Na jó, nem mindet, Államtitkár fogott délelőtt vagy 3-at, én úgy 14 óráig pihenőn voltam, talán két kapás volt, de leakadtak. Viszont közben volt így időm felvenni a nálam lévő összes ruhaneműt, mert olyan hideg volt, mint állat.
Aztán a meleg bográcsos ebéd nagyot fordított a dolgon, egyrészt felmelegedtünk (talán az idő is), meg még halak is feltűntek, bár nem fáradtam el így sem.
Végül azt hiszem nekem lett 3-4 ponty, Államtitkárnak talán 5-6, olyan 1,5-5 kg közöttiek.
16 körül úgy kisütött a nap, hogy már pólóban pakoltunk el.
Daniék majdnem megdöntötték Hermányi mester fárasztási időrekordját, de azt hiszem pár perccel még mindig ő vezet (Dég).Úbakker, kajapénz meg nem adtam, PpenoO, küldj számlaszámot, bocs.
-
KunEmber
senior tag
Egyszer elmegyek oda már magamtól is... BMDog, ugye elkísérsz, ha elviszlek?
Döme is kint volt?
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #222 üzenetére
-
KunEmber
senior tag
Jó nap volt, kollégák?
-
Grillo
őstag
Mi szerintem inkább 8 felé fogunk érkezni, azért majd még ránézek hajnalban az időjárásra, aztán meglátjuk, eső után érkezünk legkésőbb, most nem ír reggelre már csapadékot.
-
jansky1
senior tag
válasz
FireFox1996 #205 üzenetére
Nem baj, ha neked nincs, nekem van valamennyi és PpenoO is hoz.
PpenoO: ott lesz a táskámban egy 420as vanity, xl kosár van rajta, megetetheted vele a pályát hosszában is, ha akarod
-
PpenoO
őstag
Eső után jönnek a halak, nem de?
Hideg vizes kaját hozzatok
Remélem a szél felszárítja majd valamennyire a helyet holnap délelőtt.Én is elkészültem illetve bepakoltam a kocsiba.
Steady74: megpróbálok 6:50re odaérni, de elfelejtettem papírtörlőt venni, illetve beugrok még friss kenyérért, így lehet akár 20 perces csuszásom.
U.i.: reggeli etetés gyanánt fel akartam rakni egy Benzar XL bordás kosarat az erősebb botra de már nincs erőm, majd holnap ti felkötitek nekem
U.i.2: Gondoltam lefőzöm termosztátba reggel a kávét, de akkor hozok egy nagyobb adag frissen őrölt Rwandait ha már ennyi gázrezsó lesz.
-
Grillo
őstag
Keszin volt jég is, na mindegy, majd rakok be bundabugyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szokás szerint az idén, 2022-es tavasszal is tervezünk egy közös fórum pecát.Aki jön, írja be magát, és...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest