Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Keszin volt jég is, na mindegy, majd rakok be bundabugyit.
-
PpenoO
őstag
Eső után jönnek a halak, nem de? Hideg vizes kaját hozzatok
Remélem a szél felszárítja majd valamennyire a helyet holnap délelőtt.Én is elkészültem illetve bepakoltam a kocsiba.
Steady74: megpróbálok 6:50re odaérni, de elfelejtettem papírtörlőt venni, illetve beugrok még friss kenyérért, így lehet akár 20 perces csuszásom.
U.i.: reggeli etetés gyanánt fel akartam rakni egy Benzar XL bordás kosarat az erősebb botra de már nincs erőm, majd holnap ti felkötitek nekem
U.i.2: Gondoltam lefőzöm termosztátba reggel a kávét, de akkor hozok egy nagyobb adag frissen őrölt Rwandait ha már ennyi gázrezsó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
jansky1
senior tag
válasz FireFox1996 #205 üzenetére
Nem baj, ha neked nincs, nekem van valamennyi és PpenoO is hoz.
PpenoO: ott lesz a táskámban egy 420as vanity, xl kosár van rajta, megetetheted vele a pályát hosszában is, ha akarod
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Mi szerintem inkább 8 felé fogunk érkezni, azért majd még ránézek hajnalban az időjárásra, aztán meglátjuk, eső után érkezünk legkésőbb, most nem ír reggelre már csapadékot.
-
-
KunEmber
senior tag
Jó nap volt, kollégák?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
BlackmMmDog
aktív tag
-
KunEmber
senior tag
Egyszer elmegyek oda már magamtól is... BMDog, ugye elkísérsz, ha elviszlek?
Döme is kint volt?
-
Grillo
őstag
válasz KunEmber #224 üzenetére
Nem, még Holler sem.
Mi is jól éreztük magunkat, 8 után érkeztünk, arra jansky1 kifogta előlünk az összes halat.
Na jó, nem mindet, Államtitkár fogott délelőtt vagy 3-at, én úgy 14 óráig pihenőn voltam, talán két kapás volt, de leakadtak. Viszont közben volt így időm felvenni a nálam lévő összes ruhaneműt, mert olyan hideg volt, mint állat.
Aztán a meleg bográcsos ebéd nagyot fordított a dolgon, egyrészt felmelegedtünk (talán az idő is), meg még halak is feltűntek, bár nem fáradtam el így sem.
Végül azt hiszem nekem lett 3-4 ponty, Államtitkárnak talán 5-6, olyan 1,5-5 kg közöttiek.
16 körül úgy kisütött a nap, hogy már pólóban pakoltunk el.
Daniék majdnem megdöntötték Hermányi mester fárasztási időrekordját, de azt hiszem pár perccel még mindig ő vezet (Dég).Úbakker, kajapénz meg nem adtam, PpenoO, küldj számlaszámot, bocs.
-
Az idő nem volt kellemes, de szerintem sem volt rossz ma a peca. Összességében a lekadtakkal együtt simán megvolt 10 db És a 9.2 kgs potyesszel a gyerek átvette a családi rekord tartót, nehéz lesz behoznom ha csak RSD-re járok
És külön köszönet a PpenoO kollégának a finom ebédért<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
PpenoO
őstag
Köszi a lehetőséget és a király társaságot, nagyon szuper nap volt.
Természetesen mikor máskor menjen tönkre a csomagtér ajtó zár, ha nem akkor, amikor kiteszem a bolond fekete kutyát... 1000x köszönet a faternak akitől kaptam egy gumipókot (kölcsönbe! ).
Breaking News: letört egy szelvénydarab ami keresztbe állt a zárszerkezetben. Méregfog kihúzva, most már működik a kis szemét
-
PpenoO
őstag
válasz BlackmMmDog #229 üzenetére
Igazán nincs mit, én köszi a segítséget meg a bari simit
Havi fórumpeca illatot érzek?
-
Steady74
addikt
Ha hozzájárultok a képek közzétételéhez, vállalva az arcokat (muszáj megkérdezni, na), akkor egy pár képet beteszek ide.
-
-
Steady74
addikt
válasz BlackmMmDog #236 üzenetére
Könnyű másnak a cuccával
-
hermanyi
addikt
válasz BlackmMmDog #236 üzenetére
Csak nem egy ARIA
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
PpenoO
őstag
Mikor lesz fórumpeca megint?
-
-
PpenoO
őstag
Jó kérdés, meg ugye a hol sem mindegy. Egy jó RSDzésbe benne lennék a nyár folyamán. Vagy a Tiszán valahol, lényeg, hogy folyjon a víz.
-
Steady74
addikt
az a baj, hogy ott nem tudom van-e olyan hely, ahová le tudunk ülni egymás mellé. OK, a versenypályára igen, Mr. Hermanyi a foglalásban szerintem tudna is segíteni, de a többi részét nem ismerem. Szoktak versenyeket rendezni asszem a kunhegyesi csatornán, javítsatok ki, ha nem ott, az pl klassz pálya keszegre.
-
-
Steady74
addikt
válasz FireFox1996 #248 üzenetére
Ha versenyt szervezünk akkor sem?
-
jansky1
senior tag
Ordas esetleg, ahol a Haldorádó NHT-k voltak? Nem voltam még ott sem, de ott sokan elfértek egymás mellett.
-
jansky1
senior tag
Van még itt valaki? Ősszel lesz valami?
-
jansky1
senior tag
Jó, hogy itt vagytok, nagy topicban nem reagált senki, csak IceQ
-
jansky1
senior tag
Nektek felmerült valami helyszín, ami szimpatikus? RSD-t mondtam én, csak ott nem tudunk helyet foglalni, az meg kritérium volt korábban is, hogy egymás közelében üljünk.
-
-
PpenoO
őstag
RSD nincs messze de szívesen megnézném ezt a tavat is.
https://kapitalis.eu/horgaszhelyek/balmazujvaros-es-kornyeke/sziki-horgaszto/
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #258 üzenetére
Versenypályára nem kell korán érkezni . Nem tudom mikor voltál de 20m ig tiszta hinár és hiányzik 70cm víz
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #263 üzenetére
De a nádat is levágják? Szerintem azt csak tél végén szokták Hermányiék.
Múltkor már 50 méteren összesen 2 hely volt, többi be van nőve.
-
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #263 üzenetére
Azok ott már meghaltak , csak nem vitte el őket még senki . 20 éve csak azon a 2 helyen pecáznak szinte minden nap
Nádvágás csak kora tavasszal van (Natura 2000) szóval nem lehet , de 800m el lejjebb Soroksárról legálisan folyik bele a szar
-
BlackmMmDog
aktív tag
Tiszakécske 2 holtág ?
-
jansky1
senior tag
válasz BlackmMmDog #267 üzenetére
Felőlem mehet.
-
jansky1
senior tag