- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Egyelőre nem jön össze, nem bírok olyan beállítást csinálni a bioszban hogy bootoljon a pendrive-ról, dvd-m meg nincs itthon, próbálkozás holnapután, holnap kell a gép, addig megy a wincsi/in8 páros.
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #539 üzenetére
No mindegy, holnap meglátom mit mutat, legrosszabb esetben visszamegy a vinyó. Köszi a segítséget.
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #537 üzenetére
Csak kérdeztem, nem tudom mi a különbség. Még egy kérdés, most belenéztem a bioszba, ott boot-nál nem tudok semmit választani, valami windows boot menü vagy mi van. Gondolom ha az ssd kerül bele akkor ki fogom tudni választani a pendrive-t. Ja és minél kevesebb partíciót akarok.
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #535 üzenetére
Van jelentősége az uefinek vagy telepíthetem simán?
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #531 üzenetére
Valamelyik hozzászólásodban láttam hogy van uefi meg nem uefi telepítés, az él majd nálam is?
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #531 üzenetére
Újra akartam indítani erre nekiállt frissíteni, úgyhogy most ellesz egy darabig, addig is köszi.
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #529 üzenetére
A win8-ra aida annyit ír hogy windows8, verzióra meg 6.2.9200.16424(Win6 RTM). Gondolom ez simát jelent? Vagy mivel tudom még megnézni?
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #527 üzenetére
Inkább 8.1, a mediacreationtool-lal már le is szedtem a sima 64-bites 8.1-et. Azt gondolom kiírom bootlemezre vagy usb-re, és mehet a friss telepítés?
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #525 üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #523 üzenetére
Nos már itt van előttem a cucc, a vinyón van c meg d partíció, mindkettő ntfs-re van formázva. Akkor most hogyan tovább?
-
lsc
nagyúr
Üdv
Holnap kapom vissza a notimat garanciából, win 8 van rajta gyárilag vinyón. Eddig win7 ssd párossal használtam, de mivel lassan letelik a gari a win8-at akarom használni rajta. Mivel tudom "átmásolni" a win8-at az ssd-re úgy hogy a végén csak kicserélem a vinyót ssd-re és működjön? Ha csinált valaki ilyet akkor az nem gond hogy az ssd-nek ahci módban kellene futni de a 8 valószínűleg nem így volt telepítve? Az itt leírtak alapján csináljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SnowRunner
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest