Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz South Velen #26 üzenetére
Utólag mondtam ,hogy elfogult lehetek
-
törölt tag
Nekem 10/10 volt a film , felfrissülést hozott az elcsépelt -- megkockáztatom unalmas foyltatások és az agyatlan vigjátékok után ( nem teccik félre érteni ,nagyon kedvelem a vígjátékokat ,ha ötletesek és nem erőltetett a poénok kivitelezése, ). Nicolas Cage az egyik kedvenc színészem ami valsz egy kis elfogultságot jelent az értékelésemben.
[ Szerkesztve ]
-
sztyui2
őstag
Nekem sem tetszik ez a film annyira. Alapból nem nagyon bírom Nicolas Cage-et.
Egyszer nézhető -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez a film szerintem sem volt egy nagy durranás, olyan 3, max. 4 pont a 10-ből. Ráadásul az utóbbi idők leggagyibb számítógépes effektjeivel "büszkélkedhet", ami kimondottan élményromboló hatású. (Mielőtt bárki félreértené: nem vagyok tech megszállott, nem igénylem a speciális effekteket. Viszont ha már ott vannak, akkor szeretem, ha nem látom rajtuk, hogy azok effektek (még ha az agyam tudja is). Itt viszont a 70-es évek gagyi "háttérvetítős" élményei elevenedtek meg újra, ami szerintem nagyon zavaró.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
BloodRay
veterán
Épp ma néztem meg a filmet. Szerintem 10-es skálán olyan 6-os max.
Érdekes az ötlet, de akkor már én is inkább az eredeti novellára lennék kiváncsi.
Végig az volt az érzésem, h kicsit eltúlozták a film "szuperhősös" oldalát. No meg nekem túl sok volt benne a szpesöl effekt."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
burgatshow
veterán
Ha már Cage, akkor nálam Gone In 60 Seconds. (A magyar címe talán tolvajtempó - nem vagyok benne biztos).
A film egyébként nekem is tetszett, de a novellához képest semmi.
-
agent_k
őstag
Na már megint egy Cage film...
Nagyon kedveltem a szinészi teljesítményét, az eddigi szerepeiben. Az a mindig szomorú, gondterhes arc. Jó volt. De abban a filmjében, amikor írót alakított, aki gyakorlatilag ette a cigit, de nem írt semmit és látomásai is voltak talán, na az betette a kaput. Azóta nem nézek Cage-es, filmeket... -
Makaveli
senior tag
Ugye 2 percet lát előre? Akkor miért látta kb. 10 órával rá, hogy fölrobbantják a csajt???
Mondjuk a vége előtt tetszett amikor megpróbálta lelőni a csávó és mondta neki: 1 lehetősége van hogy megmeneküljön! Ez nem az volt!CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Omega81
senior tag
válasz bolondember #10 üzenetére
Ez akár jó is lenne, csakhogy ha nem indul újra a napja, akkor nem próbálhatja ki magát ugyanabban a szituációban kétszer, így aztán a lehetséges jövőkép is csak egyféle lehet.
A Deja vu az aráylag jó volt, illetve van egy sorozat, a Tru Calling (Őrangyal) azt hiszem, na ez utóbbi szól arról hogy újraindul a napja. És volt egy ilyen film is, amikor mittomén mennyiszer élte át a napját egy csóka.Ilyen időutazós film egyébként a kedvencem, tehát az összes filmstílusból amit szeretek (horror, thriller, vígjáték, etc), ez pedig a 'Vissza a jövőbe' trilógia.
Leszögezem, a fimet amiről az ajánlót írta Polacheck, nem láttam.
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Woodslave
félisten
én egyet nem értek. a legelején a jövőbe látása annyit tett, hogy látja két percre a jövőjét, tehet ellene, rendben is van. Na de a hajón mit csinált? Elgondolta mi lesz a jövője, ha erre vagy arra indul?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Vamp
senior tag
Szerintem meg roppant gyenge film. Logikátlan, nem következetes forgatókönyv, műemberré maszkírozott Cage, pocsék befejezés...
Ha látod, mi lenne 2 perc múlva, és a jelenben változtatsz rajta, akkor a jövő miért nem változik?
-
Jofi81
őstag
Nekem tetszett, jó kis film. A novellát nem olvastam, így ahhoz nem tudom hasonlítani. De lehet, hogy jobb is...
-
tbs
addikt
Nekem nemtecc. A novella jobban bejön.
-
Omega81
senior tag
Áhh, semmire nem mész vele, ha látod, hogy mi fog veled történni 2 perc múlva. Ugyanis az meg fog történni és úgy, ahogy látod. Nem változtathatsz rajta.
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
bolondember
MODERÁTOR
a film maga kis bandánk szerint olyan 60-65%, nem rossz, CSAK: ajánlom figyelmedbe a "Golden Man" című a film alapjáúl szolgáló köbö 20 oldalas novellát Philip K. Dick-től, h tudd, mennyire semmit nem tartottak meg belőle...
ami szvsz elrontotta sokszor a filmet, az a helyenkénti hipergagyi "szpesölifekt" - lásd a helikopteres jelenet (oldalazva/hátra/mindenirányba repülő szerkezet)...
nem rossz, de ha már P. K. Dick, akkor Szárnyas fejvadász...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
MODERÁTOR
Az utóbbi idők filmtermésének sztem egyik legjobb filmje, mindenki nézze meg aki teheti.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest