Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mec71
tag
sziasztok
szeretném megkérdezni hogy van egy ocz wertex 2 60 gb-os ssd beépítve a laptopba a dvd meghajtó helyére .egy ideje elkezdett marha lassan bebootolni amit nem tudom minek véljek.feltettem egy szűz win 7-et 1 hete és most megint 2 perc a boot 20 másodperc helyett.Van valami tanácsotok?
Köszi
Ati -
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #46 üzenetére
Fasza, de nálad sincs raid.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #33 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #39 üzenetére
Direkt belenéztem az SB topicba, vannak az övéhez nagyon közeli eredmények Asrock lappal is. Ráadásul, ha jól tudom, ő a procit is vadássza, szemben azokkal akik bemennek a boltba és elhoznak egyet.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #36 üzenetére
Kérdezd meg aero.-t a droopról.
Szerintem világbajnok benne a lapja.
Nekem is volt, tapasztaltam. Miért lenne jobb az Asus?Ezt az árkülönbség dolgot meg úgy írod, mintha nem lennél tisztában vele, hogy hány %-ot fizetsz pluszban magáért az Asus vagy Gigabyte feliratért.
aero.: Én nem mertem annó megcsinálni, inkább több feszt adtam a biosban, amivel az a furcsa helyzet állt elő, hogy több fesszel ment a proci IDLE mint LOAD.
-
Motion_Blur
félisten
"Semmi, csak sokan még ott tartanak, hogy gagyi. Vagy hívők. Közben centire ott tart mint a többi "nagy" márka."
Én is ezt hittem, amíg nem láttam működés közben egy X58 Extreme3-at.
Akkora dropp-ot még életemben nem láttam, pedig be volt lőve tisztességgelNem vagyok se hívő, se kezdő, de az árkülönbséget ritkán okozza a véletlen
-
aero.
veterán
válasz
Winner_hun #33 üzenetére
Gondolom van valami csodadolog, biztos van neve, is annyira nem követem, amivel lerövidíthető a post.
-
válasz
Winner_hun #29 üzenetére
Igaziból semmi.
-
Viktor77
titán
válasz
Winner_hun #29 üzenetére
Semmi, csak sokan még ott tartanak, hogy gagyi. Vagy hívők. Közben centire ott tart mint a többi "nagy" márka.
#29: Egy pillanatra ugrik be a postképernyő az adatokkal, ha nem figyelsz, nem is látod. Megnyomom a bekapcsológombot, és mire felnézek, egyből a Win töltőképernyőjét látom.
#32: Nem, ez még semmi csodadolog, egyszerűen így indul.
-
aero.
veterán
válasz
Motion_Blur #27 üzenetére
Az Asrockot leginkább a Skodához tudnám hasonlítani. Biztos érted, mire gondolok.
-
kovsol
titán
az oké, hogy elindult az asztal, de addig kellett volna mérni amíg teljesen üzem kész lesz a gép, nekem ilyenkor még az msn, meg egyéb dolgok szöszmötölnek és kb csak nézem az asztalt míg el nem indul
-
Winner_hun
félisten
válasz
Motion_Blur #27 üzenetére
Mi a gond vele? Pár napja vettem, az SSD miatt már beparáztattak, nehogy te is elkezdd...
-
huntermati
aktív tag
Ez eléggé lassú...
-
Viktor77
titán
Vettél volna Asrock lapot, az összes postképernyőt is megspórolnád.
Az InstantBoot-ról nem is beszélve, amivel gyorsabban Win-ben vagyok mint te.
-
Recon666
Közösségépítő
Legalább az animációt várná meg, hogy normálisan megjelenjen.
Grat.
-
darál0w
Jómunkásember
felvágós
-
ffodi
veterán
Elképzelhető a user error.
Nem volt szerencsém még AMD sata3-as vezérlőhöz személyesen, szóval ilyen téren nem tudok nyilatkozni, csak feltételeztem, mert ahogy észrevettem nem csak a vezérlőtől függ a boot sebesség, hanem valamilyen szinten a proci órajelétől is.
darál0w:
-
veector
senior tag
Háh az enyém gyorsabb sima HDD-vel... alvásból felébresztve
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10 üzenetére
Komolyan ennyire sz*r ezen a téren az AMD? Mondjuk csak ezért nem fogok intelt venni 2x-es áron, csak eddig nem tudtam az okát. Amúgy SATA3-om van
. Arra is van kötve, másképp nem is vettem volna meg.
-
ffodi
veterán
A SandyBridge nagyon sokat számít, ahogy észrevettem. Amikor váltottam i7 860-ról, ami 4300MHz-en ment 2600K-ra, ami 5000MHz-en megy, a régi SSD-vel 4-5 másodperccel hamarabb jött be a win.(16-17s helyett 12-13s), természetesen úgy, hogy nem telepítettem újra.
A te SSD-d is korrekt, mondjuk ez a kingston gyaláz szinte mindent a 95000 iops-al(4k), és az 560/515MB/s-es szekvenciális olvasás/írás sebességgel.
Motion_Blur:
A második jogos.
-
ffodi
veterán
Sajna sokat szórakozik az elején. A Raid bios sok időt elvesz, illetve a 2 DVD meghajtó is tököl. Ha lehúzom az ODD-ket, és kikapcsolom a raid bios, akkor csak pár másodperc.
Semmi baja nem volt, csak már elég véres volt a torka a win-nek, és gondoltam, ha már újratelepítem, akkor új SSD-re, ezt sikerült jó áron szerezni.
Egyébként simán bírnak ezek az SSD-k több 100TB! írást is akár. Az enyás is közel 2 év után 99%-os még.
Saint_:
Néztem én is az új inteleket, de ez jobbnak bizonyult, egyébként ezen is 25nm-es Intel NAND-ok vannak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lassú.
-
Magnum_
nagyúr
durva jószág...
ha nekem netántán behalna az A-DATA, akkor Intelt vennék.. -
Apollyon
Korrektor
Klassz.)
Viszont a BIOS jó sokat szöszmötöl ott az elején... Kiváncsi lennék mikor tűnik már el végre teljesen ez a megoldás.Előző SSD-t mért cserélted amúgy le, valami baja lett? Azért érdekelne mert még nem volt saját SSD-m, nem ütköztem még problémába vele.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #3 üzenetére
Már én is feltettem mindent, illetve kilőttem a boot animációt, de az indulás most is ennyi ideig tart.
danih:
Nem
-
Motion_Blur
félisten
Szép!
Nekem is hasonló volt a sebesség elsőre, aztán pár nap után amikor már teljesen lefrissítette magát a Win és minden progi felkerült, "beállt" a boot idő és azóta tartja
Grat a cumóhoz
-
danih
veterán
Most felvágsz?
-
ffodi
veterán
Nyílj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A minap lecseréltem A jó öreg(lassan két éves) SNVP325/64GB-os SSD-met, ami hűen szolgált, egy ugyan csak Kingston...
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest