Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tényleg páncélgyomrom van. Kovászos uborka után is megihatom a tejet, nem jelent gondot.
Apró történet, ha belefér.
Épp ez volt műsoron egy munkahelyi kajánál. Kenyérke, jó kis klajbi, meg koviubi. Ettem jó étvággyal, ittam rá a tejet, az egyik kollégám meg csodálta a dolgot. Megkínáltam, nem tudott ellenállni. Volt elég, bőséggel csomagolt a feleségem. Kapott mindenből, evett, itta rá a tejet, jól esett neki. Megköszönte, egészségére kívántam.
Kis idő múltán fészkelődni kezdett a kolléga. A többiek közömbös arccal, de csillogó szemmel hagyták el a sofőrtartózkodót.
És eljöve a nagy pillanat. Kollégám fanyar arcot vágva elindult WC-re.
Időbe telt, mire előkerült. Tudhattam, hogy mi történt, de elmesélték a tréfás kollégák. Minden WC-t lefoglaltak, így csórikám emeletről emeletre "rohant", míg végre megkönnyebbült.Szerk: Apropó. Gyomorrontás esetén egy jó kis káposztasaláta csodát tud tenni. No persze nem hátrány, ha van benne macskapöcsű paprika.
-
Vakegérke
félisten
Ez is ropogós, abban hiba nincs. Ízletes, csak sajnálták rá a feltétet. Sebaj, a másiknál majd teszek róla, hogy legyen rajta minden földi jó. Kap morzsolt macskapöcsű paprikát is, hogy méltó legyen a nevéhez.
Ami poén lehet, az a közel húsz perc sütés. Majd tíz perc után ellenőrizni fogom.mephi666: Nem hiszem, hogy Kecskemétre utazom, de ha mégis, akkor irány a Labirintus, és csomagoltatok magamnak Ördögi pizzát. Hogy miért nem ott kóstolom meg? Itthon akarok sírni a gyönyörtől.
-
darál0w
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fejhallgatós találkozó
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest