- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tényleg páncélgyomrom van. Kovászos uborka után is megihatom a tejet, nem jelent gondot.
Apró történet, ha belefér.
Épp ez volt műsoron egy munkahelyi kajánál. Kenyérke, jó kis klajbi, meg koviubi. Ettem jó étvággyal, ittam rá a tejet, az egyik kollégám meg csodálta a dolgot. Megkínáltam, nem tudott ellenállni. Volt elég, bőséggel csomagolt a feleségem. Kapott mindenből, evett, itta rá a tejet, jól esett neki. Megköszönte, egészségére kívántam.
Kis idő múltán fészkelődni kezdett a kolléga. A többiek közömbös arccal, de csillogó szemmel hagyták el a sofőrtartózkodót.
És eljöve a nagy pillanat. Kollégám fanyar arcot vágva elindult WC-re.
Időbe telt, mire előkerült. Tudhattam, hogy mi történt, de elmesélték a tréfás kollégák. Minden WC-t lefoglaltak, így csórikám emeletről emeletre "rohant", míg végre megkönnyebbült.Szerk: Apropó. Gyomorrontás esetén egy jó kis káposztasaláta csodát tud tenni. No persze nem hátrány, ha van benne macskapöcsű paprika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest