Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Én saccra, mondhatnám /has szoktam főzni, legtöbb esetben sikerrel. Akkor van gond, ha fórumozgatás közben jut eszembe, hogy már rég meg kellett volna nézni, hogy milyen állapotban leledzik a kaja.
A cserepes trükk tetszik. Nálam a sütő legalsó rekeszén van egy tepsiszerű izé, az is felfogja a sugárzó hőt.baluka26: Vajat nem tartok itthon, nem szeretem. Viszont van egy serpenyőm, amelyben nem ragad le semmi. Holnap jön el a próba ideje, mára megvan a vacsorám.
Megjegyzem az a gyanúm, hogy fezlergabor fórumtársunk a Lidl alkalmazottja, és megveteti velünk az elfekvő pizzakészletet.
-
baluka26
veterán
Nem ég le az, ha kivajazod alatta. Nekem van itthon ilyen pizzasütő, arra szoktam rárakni, úgy hogy előtte bőségesen kivajazom. Finomabb lesz, és csak a széle ég meg picit
Vakegérke: Ha nem raksz rá pluszban semmit, akkor szerintem sütheted magasabb fokozaton, és akkor attól függően, hogy hogyan szereted, olyan 10-15 perc kell neki.
Ha teszel rá bőségesen (mint én), akkor járj úgy el, ahogy előbb írtam. Ha úgy maxon sütnéd, akkor a feltét közepe még hideg lesz, míg a széle már szénné sült
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest