- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen, pont ezért vissza is vittem a boltba a laptopot...

-
Bár a második generációs mobil Core i processzorok összes tagja megkapta a HD3000 IGP-t, a B9százas Pentiumokban, ill. a B8százas Celeronokban HD2000 van csak.
Ezt szokás tudni. ..izé.. persze csak azoknak, akik folyton bújják a híreket.

Szoktam én is látni mikor ilyen-olyan reklámújságokban elírnak ezt-azt, ezeket konkrétan pont tudom fejből is.
Még az is megesett, h ismert műszaki áruházban nem akart leszállni rólunk az eladó, h hadd segítsen, mondtam neki, elég ha kijavítják az adattáblákon levő anomáliákat, és sorba mentünk a gépeken, h melyiken miben tévedtek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdekes, most végignéztem az árgépet, tényleg, szinte mindenhol HD3000 szerepel. Hát ez szomorú. :/
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
- Hangos a kattintás
Ez konkrétan mit is jelent?Hogy nem halk, puha a touchpadnál lévő gomb, hanem kemény, kattogós, hangos.
-
Valed
tag
A drivereket megfelelő sorrendben kell feltelepíteni, hogy működjenek az fn gombok.
-
TazLeacher
nagyúr
- Hangos a kattintás
Ez konkrétan mit is jelent?
- A leírásban Intel HD 3000 szerepel, pedig csak 2000-es van benne
Akkor vissza kell vinni.
- A VGA 1,2GB-ot levesz a memóriából, BIOS-ban sem állítható
Ez miért is a notebook hibája?
- Nincs benne Bluetooth ( pedig a leírás szerint van benne... )
Nekem tényleg kicsit furának tűnik a dolog, de ha így van, akkor vissza kell vinni.
- Driver CD-vel nem sokra mentem, pl. hálókártya drivert a netről kellett hozzá levadásznom
Én is így jártam az enyémmel.
- Néhány gomb ( Fn + akármi ) gomb nem működik... Konkrétan nálam csak a fényerőszabályzók, semmi más...
Ez szerintem user error lesz, de ha nem, akkor vissza kell vinni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)