- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
az kicsit húzós

az egyetem mellett ilyenre nem igazán telik

-
SpongyaBob
veterán
-
SpongyaBob
veterán
Nvidia GTX 460 768MB

-
Televan74
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
akkor be kéne szereznem vmi ár/érték arányban szuper kártyát...
esetleg javaslat?

-
SpongyaBob
veterán
Igen, pont azért mert DX10-es...
-
CoolBoy323
nagyúr
halihó!
nálam semmi változás nem történt... az miért lehet?
ati hd 3850em van... ez csak dx10-es lenne, és azért nem látok szépülést??
-
Paul119
addikt
-
Duree
veterán
Hát rengeteg hibával küzködik a játék,szerintem játékmenetben nem a mai kornak megfelelö szintü,inkáb jó 10 évvel ezelötti.Ha belegondolok az F1 Session 2001 legalágg ilyen volt akkor azt hiszem mindent elmondtam.
A DX11 meg eléggé bugos,és nekem nem tünik valami nagy áttörésnek -
vinibali
őstag
hát igen, valószínűleg nem véletlenüt van letiltva. De ez a játék tényleg elég komolytalan ahhoz képest, hogy az ANthony Davidson hogy mesélt az egészről. Olyan fizikája van mint a Lego Racernek. Nem tudom meddig kell még egy LFS szintű F1es játékra várni

-
Manbal
senior tag
Okádék?
bazdki szánalmas konzolmajmolás 1000rel...
Én bekapcsoltam a DX11et ugyan úgy vsync-el stabil 60 fps, a leghúzósabb jelenetekben is (eső+éjszaka+20 autó a képen egyszerre), és gyönyörő, egy grafikai bug sincs sehol sem... méghogy okádék
inkább maga a forma 1 az már okádék, ezért nekem ez csak egy tech demo 
-
SpongyaBob
veterán
-
Silent77
veterán
Én pont az ellenkezőjét olvastam, sokkal kevesebb az FPS:

Nálam 4870-el semmi különbség dx9, és dx10 között.
-
VictorHUN
aktív tag
Pc-re megint sikerült valami okádni valót csinálniuk. A konzol minőséget meg sem közelíti. Ég és föld a kettő között a különbség
-
Fortissimus
őstag
altalaban elso dolog amit kikapcsolok

-
SpongyaBob
veterán
Csak nekem esik le az fps ha átírom DX11 alá? Olvasom hogy mindenkinek felpörög meg minden, de nekem meg pont az ellenkezője van

-
Dr. Akula
félisten
Azért ez gáz, 21. században DX9 mint alapértelmezett, a DX11 meg eldugva a susnyásba. Direkt nem akarják eladni a játékukat?
-
vinibali
őstag
nekem elég érdekes dolgokat csinál az 5770em

amúgy a c:\users\xy\documents\my games\formulaone\hardwaresettings mappában van! -
papírzacskó
csendes tag
-
stefi76
aktív tag
Két feles után simán...
-
davidsonic
csendes tag
A "motion blur"-t tapasztalja valaki?
-
enginev3.0
félisten
Ez engem is érdekelne hogy a Grafikán kívül változik más? Mert ma felraktam, és egy kört nem bírtam menni annyira **** lett, sógorommal csak nevettünk rajta, nem tudom lehet valami rosszul van beállítva, vagy kormánnyal kellett volna menni de egyszerűen az autó mintha nem kanyarodna hanem csúszna, ésatöbbi ésatöbbi,

-
törölt tag
Átírtam a fáljban, amit kell, és gyorsult is a játék 4-5 fps-t (HD3850-em van, 512 megás), viszont így is csak medium-low kombóval játszható 1680x1050-ben. A Grid ment maxon. Valami hiba van még a játékban szerintem. (legfrissebb driver van fenn)

Amúgy most toltam egy versenyt, semmi bug nem volt Dx10.1-ben, simán ment a játék. Szebb és egy picivel gyorsabb lett szerintem
(#8) wednesday: Amúgy az nekem is feltűnt, hogy nem olyan sárgás minden, mint dx9-ben. Dx9-ben olyan érzése van az embernek, mintha valami sárga bolygón élne, ahol minden sárgás színű kicsit.

-
keIdor
titán
Na azért DX11-ben már erősen szarrá veri az Xbox360 verziót.

-
Fortissimus
őstag
es mi fog valtozni ha atkapcsoljuk?
-
Sicilian
addikt
Nem szeretem ezeket a mahinálásokat, inkább megvárom a patch-et

-
Vistaboy
veterán
-
Lacc88
senior tag
Melyik mappában van ez az opció amit át lehet írni ?!

-
Vistaboy
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
wednesday
őstag
-
Barthezz2
nagyúr
-
Sanyix
őstag
-
kommunism
aktív tag
Hol vannak a ferrarik?????????
-
lkandris
tag
-
SzlobiG
félisten
Azt kifelejtetted, hogy nem véletlen van letiltva alapból mivel bugos, szal ezért jön majd a patch.

Neo: Visszafele kompatibilis szal nálad DX10be fog futni, hogy mennyit ér azt majd meglátod.

-
Neoteric
addikt
Ha rárakom falsera, de csak DX10es a kártyám, akkor DX10ben fog menni a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motoros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, okosat szóltál öblíthetsz 

Két feles után én jobban vezetek az ilyen játékokban mint józanon

Talán mintha kevésbé "úszna sárgában" az egész látvány. De az is lehet, hogy épp nem volt annyira napos az idő.