Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xPraetoriaNx

senior tag

Hát én nagyon remélem hogy összekapják magukat... Mi 1,5 éve köttettük be a 30/5-öt, ami amúgy hivatalosan csak 20/1 lehetett volna (cím szerint 12. kerület, de amúgy az 1. a 2. és a 12. találkozásánál, Széll Kálmán tér - Déli pályaudvar közt), de "volt kapcsolatunk" aki vette a fáradtságot hogy testközelből megnézze a dolgokat, és mondta hogy még ki tudja szuszakolni a Netmánia L csomagot (amit egyébként szépen hoz is, tehát gyakorlatilag is 30/5, nem csak elvileg). És nincs választási lehetőség. Illetve van, csak szarabb. Datanetről váltottunk, atomstabilak voltak (a nem is tudom hány év alatt nem volt annyi probléma velük, mint Telekommal 1,5 év alatt), de náluk meg 10/0,5 volt a max amit kérni lehetett. Digi elkezdett terjedni ebben a kerületben is, de még mindig "pár utcával arrébb járnak csak", sőt, most vonultak vissza kicsit, úgyhogy abban annyira sajna nem lehet bízni.. Szóval vagy elköltözök, vagy imádkozok, hogy Telekom errefele is fejlesszen (ha már állítólag "az elmúlt pár évben hatalmas összegeket ölt a vezetékes infrastruktúra modernizálásába is."). Illetve valamit csinál, mert ELVILEG már az 50/5-ös csomag is elérhető lenne nálunk, (de rákérdezni még nem mertem) de ez még mindig kevéske.

Eközben külpesten, meg Mucsaröcsögén pancsolnak a gigabites netben az emberek. :D Nem túlzok, egyszer mérgemben közelebbről megnézegettem a Digi "hol érhető el a szolgáltatás" listáját, és több, alig párezer lélekfős település is fel volt sorolva... Nemhogy a kerületben, de kb a háztömbömben több ügyfél lehetne, csak hát ugye felosztották a területetek egymás közt a szolgáltatók, a plebsz meg cumedárézza a brokit.

Új hozzászólás Aktív témák