Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Nem értem a problémát? Illetve értem, de nem értem, hogy miért ne lenne meg ez a probléma v6 nélkül. Oké nő valamennyit mivel minden usernek lesz fix tartománya, de azzal, hogy tartományt osztasz ki az előfizetőnek, home gatwayjel, lényegesen csökkented a routingtábla méretét, mert nem kell minden egyes hostot tárolni. Egyébként meg ez a nő routing tábla szöveg, ez kb olyan jellegű dolog, mint hogy holnap fel kel a nap, nő az internet felhasználók száma, nő az always on szolgáltatások száma ez természetes velejárója a trendeknek. Amióta a betárcsázás egyre visszaszorulóban, a dinamikus IP IPv4 esetében sem hoz olyan sokat. Tisztességes VoIP-hoz sajna kell az IPv6, vagy lehet trükközni, mint eddig.
Na bár tudom, hogy elhatárolódtál ettől, de igazán kifejthetnéd, hogy miért is tök lehetetlen kábeltv-n ezt megvalósítani. Nopláne ha megtennéd, hogy ez a kábelTV-nél mit is akar jelenteni. Kábeles net-et vagy IPTV-t kábelen, vagy mind 2-t, vagy egyiks sem?

-
Fecow
aktív tag
Ő most nem tudom idézni a hivatalos v6-os címkiosztási javaslatot, nem is vagyok biztos, hogy van-e már végleges, de emlékeim szerint nem csak, hogy fix címet osztanának egy előfizetőnek, hanem fix tartományt (halvány emlék talán /16-ost). Bár garantálni én sem tudom, hogy ez így is fog meg valósulni, de ipv6 esetén dinamikus címkiosztás elég nagy öngól lenne, lévén az ipv6 egyik célja, hogy megszabaduljunk ezektől a trükközésektől (nat, dinamikus cím, stb), és minden host (számítógép, telefon, intelligens szenzor, bármi) megcímezhető legyen közvetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi