- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErwinChico
tag
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
200 000 hajlítás a hosszas tesztelések során, deformitás nélkül, ezek a "laboreredmények". Az én telefonom úgy néz ki és úgy funkcionál, mintha most vettem volna ki a dobozból. Pedig csak áttörölgetem egyszer mindennap, egyébként nem kímélem jobban, mint bármely másik korábbi készülékem.
A "hátrányok" vagy inkább a lehetséges kockázatok evidensek minden új technológia bevezetése során. Én magáról az új technológia fogadtatásáról beszélek, holott eddig szinte minden hasonló léptékű fejlesztés igazolta a létjogosultságát.
-
ErwinChico
tag
válasz
pusszycat #18 üzenetére
Más, új, nem unalmas. Nekem van tabletem, amit kizárólag itthon használok, nem kellett a standard-nél nagyobb kijelző útközben. Különben azt vettem volna. Rengeteg előnye van a Z Flip-nek is.
Ami meg az árat illeti: kezdetben minden új technológia mocsok drága. Pár éve egy led tv is több millióba került. Most meg kommersz áron elérhető. Ezzel is így lesz néhány éven belül. Én egy ilyen fórumtól azt vártam, hogy ezek a merőben új fejlesztések zsongatják be igazán az embereket. Persze könnyen lehet, hogy én és az "elvárásaim" a hibásak.
-
ErwinChico
tag
Engem őszinte döbbenettel tölt el egy szakmai fórumon, hogy az egyik legkevésbé kommentált kategória itt a hajlítható telefonokról szóló beszámolóké. Számomra - erős mobiltech érdeklődéssel bíró emberként - irgalmatlanul unalmassá váltak a nagy kijelző / csak a kamerasziget kialakításában van eltérés - típusú, tökéletesen egy kaptafára készülő telefonok. Amint - a szó szoros értelmében - kézzelfoghatóvá váltak a foldable készülékek, azonnal lecsaptam az egyikre, és imádom. Végre van elemi innováció, eltérés, újdonság, végre jött valami frissesség, ami merőben más, mint ami eddig volt (utoljára a Padfone-széria felbukkanásakor éreztem hasonlót). És erre mit látok itt? "Gagyi, árok a kijelzőn (használtál már hajlítható telefont? 13 másodperc után fel sem tűnik), rossz irány, zsákutca"... Ti valóban érdeklődtök a mobilos fejlesztések iránt, vagy beéritek a +4 GB RAM / +1 lencse kombókkal? Ha mindenki olyan lenne, mint ti, már rég agonizálna a komplett emberiség amolyan Nokia-módra. Engem megdöbbent ez a szűklátókörűség, és nem is vártam ezt egy ilyen fórumon. De hát... mások vagyunk. És ennek én szívből örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest