- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErwinChico
tag
Engem őszinte döbbenettel tölt el egy szakmai fórumon, hogy az egyik legkevésbé kommentált kategória itt a hajlítható telefonokról szóló beszámolóké. Számomra - erős mobiltech érdeklődéssel bíró emberként - irgalmatlanul unalmassá váltak a nagy kijelző / csak a kamerasziget kialakításában van eltérés - típusú, tökéletesen egy kaptafára készülő telefonok. Amint - a szó szoros értelmében - kézzelfoghatóvá váltak a foldable készülékek, azonnal lecsaptam az egyikre, és imádom. Végre van elemi innováció, eltérés, újdonság, végre jött valami frissesség, ami merőben más, mint ami eddig volt (utoljára a Padfone-széria felbukkanásakor éreztem hasonlót). És erre mit látok itt? "Gagyi, árok a kijelzőn (használtál már hajlítható telefont? 13 másodperc után fel sem tűnik), rossz irány, zsákutca"... Ti valóban érdeklődtök a mobilos fejlesztések iránt, vagy beéritek a +4 GB RAM / +1 lencse kombókkal? Ha mindenki olyan lenne, mint ti, már rég agonizálna a komplett emberiség amolyan Nokia-módra. Engem megdöbbent ez a szűklátókörűség, és nem is vártam ezt egy ilyen fórumon. De hát... mások vagyunk. És ennek én szívből örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Napelem
- Home server / házi szerver építése
- Netflix
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest