Új hozzászólás Aktív témák

• ErwinChico

tag

Engem őszinte döbbenettel tölt el egy szakmai fórumon, hogy az egyik legkevésbé kommentált kategória itt a hajlítható telefonokról szóló beszámolóké. Számomra - erős mobiltech érdeklődéssel bíró emberként - irgalmatlanul unalmassá váltak a nagy kijelző / csak a kamerasziget kialakításában van eltérés - típusú, tökéletesen egy kaptafára készülő telefonok. Amint - a szó szoros értelmében - kézzelfoghatóvá váltak a foldable készülékek, azonnal lecsaptam az egyikre, és imádom. Végre van elemi innováció, eltérés, újdonság, végre jött valami frissesség, ami merőben más, mint ami eddig volt (utoljára a Padfone-széria felbukkanásakor éreztem hasonlót). És erre mit látok itt? "Gagyi, árok a kijelzőn (használtál már hajlítható telefont? 13 másodperc után fel sem tűnik), rossz irány, zsákutca"... Ti valóban érdeklődtök a mobilos fejlesztések iránt, vagy beéritek a +4 GB RAM / +1 lencse kombókkal? Ha mindenki olyan lenne, mint ti, már rég agonizálna a komplett emberiség amolyan Nokia-módra. Engem megdöbbent ez a szűklátókörűség, és nem is vártam ezt egy ilyen fórumon. De hát... mások vagyunk. És ennek én szívből örülök. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés