- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErwinChico
tag
Engem őszinte döbbenettel tölt el egy szakmai fórumon, hogy az egyik legkevésbé kommentált kategória itt a hajlítható telefonokról szóló beszámolóké. Számomra - erős mobiltech érdeklődéssel bíró emberként - irgalmatlanul unalmassá váltak a nagy kijelző / csak a kamerasziget kialakításában van eltérés - típusú, tökéletesen egy kaptafára készülő telefonok. Amint - a szó szoros értelmében - kézzelfoghatóvá váltak a foldable készülékek, azonnal lecsaptam az egyikre, és imádom. Végre van elemi innováció, eltérés, újdonság, végre jött valami frissesség, ami merőben más, mint ami eddig volt (utoljára a Padfone-széria felbukkanásakor éreztem hasonlót). És erre mit látok itt? "Gagyi, árok a kijelzőn (használtál már hajlítható telefont? 13 másodperc után fel sem tűnik), rossz irány, zsákutca"... Ti valóban érdeklődtök a mobilos fejlesztések iránt, vagy beéritek a +4 GB RAM / +1 lencse kombókkal? Ha mindenki olyan lenne, mint ti, már rég agonizálna a komplett emberiség amolyan Nokia-módra. Engem megdöbbent ez a szűklátókörűség, és nem is vártam ezt egy ilyen fórumon. De hát... mások vagyunk. És ennek én szívből örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 7
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest