- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
ErwinChico #19 üzenetére
Tehát azért kéne ajnározni mert más?
Milyen előremutató, olyan innovatív fejlesztést tartalmaz, ami miatt levegőbe csapunk, hogy ez az, végre, mióta vártunk rá.
Nálam egy telefon vásárlásánál nem érv, hogy izgalmas, az unalmast meg nem is értem, nem szoktam unatkozni a telefonjaimmal. -
válasz
ErwinChico #19 üzenetére
"Én egy ilyen fórumtól azt vártam, hogy ezek a merőben új fejlesztések zsongatják be igazán az embereket."
Az ember egy idő/kor után megpróbálja a merőben új dolgok előnyeit és hátrányait vizsgálni.
Az előny nyilván a nagyobb kijelzőfelület. A kihasználhatóság érdekes kérdés, de arra is lesz innováció.
A hátrány. A ma még hatalmas ár mellett a rövidebb élettartam is komoly elrettentő erő.
A hajtogatható kijelző első nekifutásra elég rosszul szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest