- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
válasz
juliabrilke #29 üzenetére
inkább mini-lopkodjak, mint tönkre is tegyem őket, ha már a lehetőségem meg lenne, nem?
amúgy mondom, nekem ez nem célom. én sem tartom jó dolognak, ezért is nem mélyedek bele... ha nagyon akarnám, azért meg van hozzá az eszem úgy érzem, hogy komolyban űzzem... de nem érdekel annyira, ha nem sikerül lopkodni, úgy is jó, nekem ez a szint bőven megfelel. inkább abban látom a kihivást, hogy végezzek végre C#-al, és SQL szerverek meg WEB szerverek közé épitsek ASP.NET-es kapcsolatokat... nekem ez a kihivás, és pénzt is többet látok benne meg értelmet, mint hackerkedésben. nem akarok jó lenni benne, ez van... talán lehetnék, de nekem ez vhogy nem tetszik. ennyi. nem elég kreativ és nem is mindig jár sikerrel. a programozásban azért ez máshogy megy. talán majd ha már akkora k*rba jó programozó leszek, akkor talán elkezdek saját törő alkalmasáokat gyártani egyszer, úgy már talán érdekes is lesz. nem is tisztelem egyébként a hackereket... mások hibáját kihasználni szemét dolog, talán ezért sem csinálom rendesben.
az ethical hacking meg akárhogy is nézem, egy játék hülyegyerekeknek: "vajon be tudok törni, hogy utána szóljak neki?" semmi értelme. én legalább használom is vmire, amit megszerzek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Tesla topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Béta iOS-t használók topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest