- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont erre céloztam a PSP / Gimp vs. PS példámmal. Én marha úgy voltam, hogy jajj, de ügyes vagyok, holott PS-ben gyorsabban és hatékonyabban lehet dolgozni. Csak éppen azt sem tudom benne, hogy hova kell nyúlnom...
Adott esetben igen, jobb lehet a 3DS MAX, csak éppen holmi ~2000 euró per év az előfizetése... Ha addonokban is gondolkodsz, még több lehet. Itt pedig egy olyan szituáció van, amikor most tanulnak bele a témába. Ha megvan az elhivatottság és a pénzügyi háttér, természetesen ez a jó út.
De nem vagyok biztos benne, hogy minden szituációra a legjobb megoldás egy adott professzionális program felőli megközelítés. Lehet, hogy menet közben rájönnek, hogy talán hatékonyabb lenne egy dedikált 3D grafikus alkalmazása, akkor pedig jöhetnek az olyan kérdések, hogy oké, de milyen programban mozogsz otthon? Van egy megfelelő pályázó, aki viszont azt mondja, hogy Sketchup Pro-ban dolgozott X évet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged