Hirdetés
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Pont erre céloztam a PSP / Gimp vs. PS példámmal. Én marha úgy voltam, hogy jajj, de ügyes vagyok, holott PS-ben gyorsabban és hatékonyabban lehet dolgozni. Csak éppen azt sem tudom benne, hogy hova kell nyúlnom...

Adott esetben igen, jobb lehet a 3DS MAX, csak éppen holmi ~2000 euró per év az előfizetése... Ha addonokban is gondolkodsz, még több lehet. Itt pedig egy olyan szituáció van, amikor most tanulnak bele a témába. Ha megvan az elhivatottság és a pénzügyi háttér, természetesen ez a jó út.
De nem vagyok biztos benne, hogy minden szituációra a legjobb megoldás egy adott professzionális program felőli megközelítés. Lehet, hogy menet közben rájönnek, hogy talán hatékonyabb lenne egy dedikált 3D grafikus alkalmazása, akkor pedig jöhetnek az olyan kérdések, hogy oké, de milyen programban mozogsz otthon? Van egy megfelelő pályázó, aki viszont azt mondja, hogy Sketchup Pro-ban dolgozott X évet...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest