Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzbe
aktív tag
Jó tudni hogy vannak még működő példányok,neten találtam még de mind hibás vagy csak fele volt meg, és az áruk így is égbe kiáltóan magas volt. Képeket szívesen fogadom, igen kimarad a cikkből hogy én cseréltem a töltő aljzatot és egy acer töltőt használok hozzá
Illetve ha gondolod csinálhatok szétszerelési videót nem sokból tart atomjaira szedni
aztán ide belinkelhetem. 
-
nézzbe
aktív tag
Kinek mi az emberi ár
Én nem szívesen adok ki sok pénzt az ilyenekre(nem azért mert sajnálom, hanem mert ennyi jut ilyenre) , 5000-nál többet nem nagyon adok értük, inkább megveszem akár hibásan fillérekért és megjavítom (ha lehet) és megvan a sikerélmény és tanul belőle az ember
Jó példa ez a gép vagy a cikk végén említett Pavilion DV5, 5K!!-ért szereztem, HDD, ODD nem volt benne és jónak nézett ki majd előjött a vga hiba, suliba kapott hőléggel, fasza is lett. HDD volt a polcon
odd nem kell, szal 5K-ért van egy fasza notim még ha beláthatatlan a működés idő a javítás miatt, de szerintem alkatrészként azt az 5K-t még simán vissza kapnám érte 
(#33) unclefucka Lehet hogy ott is tanított, nem tudom, majd utána járok

-
nézzbe
aktív tag
válasz
unclefucka
üzenetére
Nem tudok ilyen tanárról, ez a miskolci Kandó.K SZKI, nem a BP. fősuli

-
nézzbe
aktív tag
(#21) NixonHUN: De-de

(#22) luimapeiz: Így van
Mikor néztem a notit még megvétel előtt, már akkor furcsálltam hogy van ott valami a képernyő oldalán, utána néztem a notinak és mikor láttam hogy érintős nem volt kérdés hogy megvegyem, nem sok ilyen él már manapság, így ennek muszáj tovább élnie. 
(#23) Lambach:
Igen de azért ez valahogy mégis jobb -
nézzbe
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
Igyekszem még több retró noti feltámasztásáról írni mert akad még!(#2) cer: Nem tudom hogy részletezzem
98-alatt el lehet indítani az XP telepítést, és még 98 alatt feldobja a szükséges fileokat aztán resetel és már az XP install folytatódik 
(#11) Taky: Nem csak te vagy így ezzel, van a cikkben említett IBM 2621 és egy 2622-es notim is mindkettőbe NiMH akku van és másfél két órát megy még ma is mind kettő! Tényleg nem tudom régen hogy csinálták

Illetve (#7) Vicoo: Végül is nem titok ezt a notit 2 azaz kettő ezer forintért sikerült megvennem

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lehet ciki de hasznos
A HDD budipapírba van tekerve hang és rezgés csillapítás céljából . Valamit kicsit tököltem némelyik csavarral nincsenek már jó állapotban. majd lecserélem mindet.

Igen de azért ez valahogy mégis jobb
Értem mit mondasz de ott ,így tűnt logikusnak , és be is jött