- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Erről eszembe jutott, hogy volt egy osztálytársam, aki az amúgy normálisnak tűnő tanárokból is kihozta az állatot. Tényleg, mindkét tanár jól tanított, általában nyugodt volt, de láttam ahogy a két tanár, nem egyszerre
, olyan fél-egy év különbséggel, hatalmas maflásokkal jutalmazta az akkor számomra nem teljesen tisztán ismert tevékenységét, mert én már csak a fejleményeket láttam.
-
E.Kaufmann
veterán
Hagyjátok már ezt a szíkvíz párszem revolver meg gaudeámusz fagifort. Angolt kell megtanítani már a bölcsiben, oszt jónapot. Esetleg kínai alapozó tízórai mellé, egy kis német meg tesi közben. Tanuljon latint akinek hét anyja van, vagy doki akar lenni.
-
E.Kaufmann
veterán
A társkeresőkön bizony jó mérce a helyesírás. Volt már, hogy annak ellenére taliztam, de sajnos bizonyos hibák tényleg jellemzőek bizonyos emberekre. Igaz, hogy fotó alapján nem lett volna gond, de az igekötők írása és egyes nagyon gyakori ly betűs szavak helytelen írása bizony nagyon árulkodó. Pedig nem vagyok egy nyelvtannáci, de sajna ez van.
-
E.Kaufmann
veterán
Azért 14-18 éves kor között még elvileg csak fejlődésben lenne a szervezet, ilyen nyugtalan rendszertelen étkezés azért nem szerencsés. Egyetemen meg van mikor be se kell járnod az órára
, ugyanakkor oktatófüggő, de lehet, hogy üdítőt simán fogyaszthatsz óra közben, ha nem okozol zajt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo sajnos le lett tiltva a hozzászólás Geller_1972 bejegyzésében ahol az a gond hogy a gyereknek nincs ideje enni az...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- További aktív témák...
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Xbox Ultimate előfizetések
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest