- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
Micsoda retró!
Bacsis járt már erre?Én 2 éve egy patika NEC-et találtam, hasonló belsővel az egyik raktárban.
Ahogy néztem egy irattartó tartalmát leltárazták vele, aztán beletették az iratos dobozba. Valószínű annyi üzemidő van benne, mint ami egy karon irat címének és oldalszámának lejegyzeteléséhez kellett.
Az akku természetesen lenullázta magát abban is. De még működik, és mintha most lett volna kibontva állapotban került elő. Win98-cal...de várjvárjvárj... 2010-ig egy 166os penyát? komoly? 48 MB rammal?
Jó, SC/BW "elfut" rajta, de lehet hogy azért veled sem ültem volna le LANozni ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
lo Valamiért régi szokásom egy velem egykorú, 23 éves laptopnak a határait próbálgatni, bármiről is legyen szó.Eladni nem...
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest