Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyberpunk
    félisten

Reggelire mostanában zabpelyhet eszek, de nem az izésített szarokat, ha nem natúr zabpelyhet, ezt tej + némi gyümölcscsel felturbózva fogyasztom el reggelire. Az izésítésen lehet változtatni, hogy ne legyen unalmas. Ma például egy kis darált dióval izésítettem. :)

Tízórai mondjuk egy alma.

Ebédre gyakorlatilag ugyan azt, mint a család többi tagja, csak kevesebbet, és ha kell hozzá, akkor teljes kiőrlésű kenyér. Sajnos apám cukorbeteg, így az ételeink általában ennek jegyében készülnek el, szóval eleve diabetikusabb jellegű kaják vannak.

Uzsonnára vagy valami gyümölcs, vagy egy-két keksz egy teával.

Vacsora zöldség, párolt zöldségkeverék, kenyér pirítva, vagy pirítatlanul kevés félzsíros sajttal, mellé uborka, paradicsom, vagy paprika.

Sajnos én édesszájú is vagyok, és néha becsúszik kis sütemény, vagy ebéd utáni palacsinta, fánk, általában mindig van valami, de ezeket is lehet enni, felesleges a nagyon nagy szigor magunk felé. A titok nyitja a mértékletesség.

Coccolino_O: engem a barna kenyérnek kikiáltott dolgok zavarnak a legjobban. Az embernek az ugrik be, hogy "néda barna egészséges", az a fenéket, csak színező anyag. :D

Új hozzászólás Aktív témák