Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
De Te sem gondolhatod komolyan, hogy Londonban kolbászból van a kerítés. Én még ott sose jártam, de elmondásokból, élménybeszámolókból és a tévéből nekem London egyátalán nem tűnik az ígéret földjének.
Persze kinek mi az ígéret földje... Nekem biztos nem a füstös, hatalmas metropolisz, ami saját köldöke körül forog, és ahol az emberek jódolgukban már azt se tudják mit csináljanak.
Igen, akár szülővárosomról, Budapestről is beszélhetnék így, de ad 1. az élhetőbb felén, Budán lakom, ad 2. Budapest tényleg a szülővárosom, ezt szoktam meg, szeretem, Londont, New Yorkot, más várost, más országot biztos nem kultiválnék hosszú távon.
-
Csemike
aktív tag
Ha hazajössz, majd visszarázódsz és az Erasmus egy szép emlék lesz. A bátyám ugyanilyeneket mesélt, ő 1 évet tanult az USA-ban. Első két hónapban sírt, mint a záporeső, olyanokat mondott, hogy a 8-as busz (
)és a az utcánk mennyire hiányzik neki. Aztán annyira megszokott odakint, hogy hazajött és angolul beszélt mindenkivel. De visszarendeződött ő is agyilag, érzelmileg, mindenhogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)és a az utcánk mennyire hiányzik neki. Aztán annyira megszokott odakint, hogy hazajött és angolul beszélt mindenkivel. De visszarendeződött ő is agyilag, érzelmileg, mindenhogyan.