Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Killing #20 üzenetére

Hány éves is vagy? Tudom miről beszélsz????? akkor már miért nem sorolod a többi politikust? egyik sem jobb a Deákné vásznánál

Mi -szándékaink szerint- örökre elhagyjuk az országot. Bevallom , nekem nem jelent annyit Magyarország, mint Vakegérkének, számomra csak egy fogalom, meg egy földrajzi hely, amelynek ez a neve.
    Természetesen úgy gondolom, a kultúrát meg kell őrizni , és észben tartani, de ahogyan én látom, azok, akik kimozdulnak a megszokott kis környezetükből, azok szélesebb látókörrel rendelkeznek idővel. Mert mást is megtapasztalnak, más kultúrát, más dolgokat.

Sokan mondják, idegen leszel egy idegen országban.
    Én erre azt mondom: egész életemben, kivéve talán az első hat évemet, idegenként éltem le. Faluba költöztünk, vároisi voltam, városba jártam iskolába, falusi voltam, felkerültem pestre vidéki voltam (mondjuk ez utóbbira büszke vagyok) .
    10 éve úgy jöttem fel, hogy nem volt senkim pesten. Senkim. Idegen voltam, mégis maradtam.
    Vagy itt van esm...

debrecenben születtem, békéscsabán voltam kiscsopis atka, általánosba már kiskunfélegyházán jártam, utána szegeden 4 év kollégium, majd kecskeméten fősuli, azóta pedig pesten élek, nekem jöhetne akár kirgizsztán is.

Barátok meg. Egy barátságot , egy igazán jó barátságot a távolság nem öl meg...

Új hozzászólás Aktív témák