Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xmodule

őstag

válasz Alexios #50 üzenetére

Ma már sokkal bátrabban szaladgál a terrariumaban, ami ugye nem kicsi mert 125x50x60 as. szoval van hely benne. Tegnap mikor elhoztam a boltbol azt mondta az eladö hölgy, hogy lehet elsö par napban nem fog enni. Hat tegnap megevett vagy 6-7 tucsköt. Ma meg sokkal többet. vagy 13 mat biztos. Jo ezek nagyon pici tucskök. Alig tudom öket megfogni ugy hogy ne nyomjam össze öket. Mikor kezdem az etetést elsö tucsköt mindig por(kalcium por meg valami vitamin por) nelkul adom, ne riadjon vissza a portol. Mondjuk a porosat is megeszi pikk pakk. Csak valahogy oldalra kell tenni hogy lassa. Meg a tucskök kicsit belassulnak a portol:D Ma vicces is volt mert van bent neki egy narancs karika( minden nap vagok neki ujat) aztan ahogy most delutan odaadtam neki az elsö poros tucsköt megette es szaladt a narancshoz es szo szerint beleharapott hogy kifacsarja a nedvesseget belöle:D Tiszta vicces volt. Neha kezböl is tetetem, hogy ne idegenkedjen a kezemtöl. Még varok egy hetet addig nem veszem ki a terrariumbol. Neked milyen tapasztalataid vannak? Mennyit szabad enni adni neki? Azt olvastam ha mar nem kell neki mert jol lakott akkor nem eszik többet. Mondjuk ez igy is lenne logikus. Bár reggel mikor felkeltem és ö is muszaj volt neki, akkor nem akart enni semmit. Lehet álmos volt:) Szoval nem baj ha csak egyszer (delutan) adok neki enni de akkor böven? Csak mert 6:30 kor megyek meloba es csak este 6 körul erek haza altalaban. Szoval csak 6 körul kap enni. Holnap azert veszek valami zöldseget gyumolcsot aztan beteszem neki kis darabokban egy talkaban had egyen ha nagoyn ehes.

Új hozzászólás Aktív témák